Reklam
Tamam indirme o zaman dostumeger arkadaşın attıgı resimdeki gibi ise işe yaramaz dostum
içerigi cidden bu şekildemi hocamarkadas yanlıslıkla mesaj koymayı unutmus indirdim içeriği bu sekilde ve piyasada olan birşey
Ekli dosyayı görüntüle 6624
indirmedim zaten sırf sana uyuz oldum diye yorum yapıyorum al benden sana bir 1 tane görsel belki hayalinde görmedigin şeyi yapmış olabilirimTamam indirme o zaman dostum![]()
Gerçekten çok komiksinindirmedim zaten sırf sana uyuz oldum diye yorum yapıyorum al benden sana bir 1 tane görsel belki hayalinde görmedigin şeyi yapmış olabilirimEkli dosyayı görüntüle 6625
ben harita satmıyorum abisiGerçekten çok komiksinBana neden uyuz oldun mesela 20 30k fiyatlara harita satma serüvenin bitti diye mi
![]()
Bu k2ben harita satmıyorum abisipaylaştıgın şey ile alakası olmıyan bişey bu arada kendim yaptım madem insanlara yararlı bişey yapacaksın bunu 5 mesaj hakına neden cekmedin
)
yok abisi ben o degilim de madem erkek sin progamın içeriginin fotorafını bir paylaşsana merak ettimBu k2olum yoksa sen düşündüğüm kişi misin.. Hani şu zamanında ******* diye bok bir forumda milleti gilad görselleriyle öpmeye calısan mısın
Geçenlerde sanırım 1 tanesini daha bu forumda görmüştüm
![]()
Nasıl yani programın kendisini paylaştım yayok abisi ben o degilim de madem erkek sin progamın içeriginin fotorafını bir paylaşsana merak ettim
yapmayın böyle seylerNasıl yani programın kendisini paylaştım yadaha başka neyi merak ediyorsun mesela
![]()
hocam aynı editor olduğuna eminmsiniz?Merhaba paylaştığı dosyalar gerçek arkadaşlar map editor ve çalışmaktadır.
![]()
O kadar zamandır editör veya konu hakkında tecrübeli olan birini arıyorum editör paylaşıldı şimdi bilen bilmeyen herkes konuda. editörü test etmedim gerçi ama maşallah bu oyunun piyasası gene yanıltmadı bizi. destek olan olmaz ama nerde beleş bişey varsa biliyorumcular orda.indirmedim zaten sırf sana uyuz oldum diye yorum yapıyorum al benden sana bir 1 tane görsel belki hayalinde görmedigin şeyi yapmış olabilirimEkli dosyayı görüntüle 6625