19 May 2025 #1 RAGNAR KY Saygın Üye Coder Yardımsever KAYIT 16 Ağu 2023 Mesajlar 1,441 Çözümler 36 Tepki puanı 884 Yaş 18 Konum Sivas Web westko.tr merhabalar bu sorunu nasıl çözeriz db ye mi kaydetmiyor anlamıyorum Gameyi kapatmadan önce böyle Gameyi kapatıp açtıktan sonra böyle oluyor
merhabalar bu sorunu nasıl çözeriz db ye mi kaydetmiyor anlamıyorum Gameyi kapatmadan önce böyle Gameyi kapatıp açtıktan sonra böyle oluyor
Çözüm H H hsnarsln 19 May 2025 produsurleri kontrol et create new char yada load user data da sorun var
19 May 2025 #2 H hsnarsln KY Kıdemli Üye Yardımsever KAYIT 21 Ocak 2024 Mesajlar 235 Çözümler 3 Tepki puanı 60 produsurleri kontrol et create new char yada load user data da sorun var Oyla 0 Downvote Çözüm
19 May 2025 #3 RAGNAR KY Saygın Üye Coder Yardımsever KAYIT 16 Ağu 2023 Mesajlar 1,441 Çözümler 36 Tepki puanı 884 Yaş 18 Konum Sivas Web westko.tr hsnarsln' Alıntı: produsurleri kontrol et create new char yada load user data da sorun var Genişletmek için tıkla ... Reis çok teşekkür ettim bana uymayan bir db kullanmam sonucu oluşmuş bu hata eyw abim sorunum kalmadı daha sayende Son düzenleme: 19 May 2025 Oyla 0 Downvote
hsnarsln' Alıntı: produsurleri kontrol et create new char yada load user data da sorun var Genişletmek için tıkla ... Reis çok teşekkür ettim bana uymayan bir db kullanmam sonucu oluşmuş bu hata eyw abim sorunum kalmadı daha sayende