Reklam
Ahahahshdhshzhsbzjjchshshdhshzgs o kadar haklısın ki reiss beee ahshahshahhahshshahshshhsServerin adı eğer ki Türkiye Cumhuriyeti ise o yüzden oluyor olabilir. Ben de cebimde 2/3 bin ile dışarı çıkıyorum, sonra eve gelince bir bakıyorum, paralar yok olmuş.
İşin şakası gate geçiş ücreti vs fazla olabilir. Normalde böyle bir sorun hiç duymadım.
dur hoca dur bi forumumuz var oraya da erişim engeli getiririler.Serverin adı eğer ki Türkiye Cumhuriyeti ise o yüzden oluyor olabilir. Ben de cebimde 2/3 bin ile dışarı çıkıyorum, sonra eve gelince bir bakıyorum, paralar yok olmuş.
İşin şakası gate geçiş ücreti vs fazla olabilir. Normalde böyle bir sorun hiç duymadım.
Turkiye Burası NormaldırServerin adı eğer ki Türkiye Cumhuriyeti ise o yüzden oluyor olabilir. Ben de cebimde 2/3 bin ile dışarı çıkıyorum, sonra eve gelince bir bakıyorum, paralar yok olmuş.
Sourceye Oto Magic Hammer Al Komutu verılmıs Otomatık 1,5 bırıkınce cekıyo onu sıldım duzeldı kım boyle bı komut verırkıServerin adı eğer ki Türkiye Cumhuriyeti ise o yüzden oluyor olabilir. Ben de cebimde 2/3 bin ile dışarı çıkıyorum, sonra eve gelince bir bakıyorum, paralar yok olmuş.