Reklam
yok hocam kontrol ettim güvenlik duvarları kapalı port ve odbc de de hata yok baktımHerşey doğruysa güvenlik duvarını kontrol et.
var ekli ıp filan zaten anlamadığım 10060 versede 4-5 denemede giriyorlar yani hiç girmemezlik yapmıyorlisans olayı varsa ekledin mi hocam ip adresini veyada farklı şeyleri.
Yok hocam bakmadığım yeri kalmadı internet servis sağlayıcı ile uğraşıyorum 15 gündür onlardan kaynaklı gibi şu an bilgisayarda internet yok ama nasıl iş ise sorunsuz giriyor dışardan interneti düzeltince yine hata verirmi bilmiyorum pazartesi ye kadar bekleyip göreceğizbu sorunu çözebildin mi hocam ?
4-5 defa silip tekrar denedim hocam işyerinde kamera sistemide var 80 portu panel ile çakışıyor ya o yapıyor ama kamerayı iptal ediyorum yine hata veriyor servis sağlayıcısında bir sıkıntı var gibi şu an dediğim gibi bilgisayarda internet yok sorunsuz çalışıyor ilginç olan internetsiz nasıl çalışıyor anlamadım kamera çalışmıyor fakat oyuna giriyor ?ip yönlendirmesini yeni yaptıysan sabit ip olarak oturması zaman alıyor
ama sunucuya kurduysan o konuda fikrim yok belki port sorunu olabilir
yok hocam yine aynıEkli dosyayı görüntüle 5149
Ekli dosyayı görüntüle 5150
buraya loginserver.exe ve gameserver.exe'yi ekle sorun çözülecektir büyük ihtimalle.
maks ram kaç kurduğunuz makinenin boşta 512mb'den fazla ram kalıyor mu? alloc işlemleri içinyok hocam yine aynı
bilgisayar iyi hocammaks ram kaç kurduğunuz makinenin boşta 512mb'den fazla ram kalıyor mu? alloc işlemleri için