Reklam
Gameserver den /utc 1 yazın üstten yazı geçicektir ondan sonra hunansan gatenin yanında bir npc var fakat görev npc degil emc gittiğin zaman sağ tarafta kalıyorDaha USKO dahil utc gitmek nasip olmadı kullandığım source de var mı onu bile bilmem Gm utc açma komutu nedir ?
Utc mob eksikse db eklenecek kısımlar?
İnşallah zonesi eksik mi değil mi kontrolü edecem daha
Utc system varsa cpp ve h kodu ( çalışan bir source varsa ordan refans söylemeniz bile yeterli)
Müsait olan biri bu konu hakkında beni aydınlatırsa sevabına çok sevinirim.
hemen deniyorumgameservere /utc 1 yazdın mı ?
çalıştı kankagameservere /utc 1 yazdın mı ?
Benim dediklerim sorunsuz şekilde açarGameserver den /utc 1 yazın üstten yazı geçicektir ondan sonra hunansan gatenin yanında bir npc var fakat görev npc degil emc gittiğin zaman sağ tarafta kalıyor
Keşke çözümü bizimle de paylaşsan
gece gece yapay zeka sayesinde çözüldü .Çözüm süresi yaklaşık 2 saatimi aldı![]()
Abi ordan alıp oraya yapıştır çıkan hataları düzelt tanımlamalar yap test et tekrar düzelt kafa mafa kalmadı gece geceKeşke çözümü bizimle de paylaşsan![]()
kapıya alan damagesi derken mage novalardan mı bahsediyorsun bilmiyorum fakat roguelerde alan damagesi yok diye biliyorum fakat party ile girildiğinde mage oldugu zaman alan atabilirBen size çözümü söyleyeyim dostlar.Dogandenizin ilk kapı acılmıyor dedigi yerde kapıya alan damagesi vurunca acılır kural budur.Ve Son Bosuu Kesince NPC ler Cıkar ve Moblardan Cıkan özel UTC Boxları burada kırdırılır.Yani bir hata yok.
Tebrikler Doğru bir çözüm mage ile nova attıgımda kapıya dogru acıldıBen size çözümü söyleyeyim dostlar.Dogandenizin ilk kapı acılmıyor dedigi yerde kapıya alan damagesi vurunca acılır kural budur.Ve Son Bosuu Kesince NPC ler Cıkar ve Moblardan Cıkan özel UTC Boxları burada kırdırılır.Yani bir hata yok.