Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçek Mesajı Gönderen X4NDERLEAH Güvenilir satıcı. Sınırsız hizmet <3
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen knightiryakisi destanın en güvenilir pazarcısı ayrıca toprağım artık oreadsta içiniz rahat item alışverişi yapabilirsiniz
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen xMUSTANGG Başarılar kardeşimmmmmmmm
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Obenaskin Oreads destan gibi çok şanslı.
Hayırlı işler kardeşim.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen lBlackWicked destanın en güvenilir en sağlam pazarcısı, oreadsta da hayırlı işler kardeşim
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen MaPeZZa hayatımda tanıdığım en düzgün adam her şeyine kefilim..
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen BARISALIMSATIM Hayırlı olsun enes. Ticaret konusunda güvenilirdir.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen avakuma Destanda onlarca alışverişim oldu her zaman her konuda yardımcı olan, kazıkçı olmayan nadir pazarcılardan. Kesinlikle güvenebilirsiniz.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen xMrDuke Uygun fiyat güvenilir ticaret. başarılar Enes
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Cagey Hayırlı olsun enes kardeşim allah utandırmasın <3 Hayırlı işler
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen 4Kyria Hayırlı olsun kardeşim, %100 güvenilir dir gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz ❤
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen BAZARCELL Hakkında hayırlı olsun Enesim. Bolticaretler <3
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Hesap455 Bir çok alışverişim oldu gerek kendime gerek arkadaşlarıma çok yardımcı oldu bol ticaretler enesim
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen 930turbo Hızlı, gerçekçi ve dürüst pazarcı.
Gönül rahatlığıyla işlem yapabilirsiniz.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Murat A! Güvenilir kardeştir kendisi. Her türlü yardımcı ve destek olur.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Moszkow! Dostum hayırlı olsun. Kendisine her türlü kefilim, Oreads'ın en iyi pazarcısı olacak <3
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen 1esya1 Dürüst ve güvenilir pazarcı bulmak çok zor bu zamanda. Senin yerin hep ayrı kardeşim. Hayırlı bol kazançlar.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen SHYUUUUUU DÜNYANIN DEĞİL EVRENİN EN İYİ PAZARCISI <3
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen marcusgk HAYIRLI UGURLU OLSUN KARDESIM GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ ... <3
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ALPTICARET Öncelikle server olarak tüccar farkını derinden hissedeceksiniz. Efendi, dürüst, çalışkan ve net bir insan. Kafanızda herhangi bir küçük sorun kalmayacağını taahhüt edebiliriz. Oreads gerçekten bu saatten sonra kazanacak.
Hayırlı olsun öz kardeşimden öte kardeşim.
~~ALPTICARET
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen F1R3TOUCH Sevgili dostum güvenilir işini temiz yapan insanlardandır. Hayırlı işler.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen IVicente Destan'da defalarca alışveriş yaptım, elinden geldiğince her zaman yardımcı olmuştur. Enes kardeşim çok efendi ve dürüst bir insandır. Oreadsa hayırlı olsun.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen TPZPazar Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim. Bol kazançların olsun.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen JamesJoyceP Hayırlı Olsun kardeşim bol kazançlar
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen MehmetUSLUU Kesinlikle güvenilir,hızlı iş yapan ve her seyden önemlisi düzgün bir insan.Şimdiden hayırlı olsun Oreads bir değer kazanmış oldu.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen GoldGroup Hayırlı uğurlu olsun Enesim..
Destanda uzun yıllar boyunca güzel ve düzgün ticaretleriyle bilinen bir isimdir kendisi.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Neobsahuji Destanın en billuru büyük pazarcısı şimdi oreadsa yön vermeye gelmiş . Hayırlı olsun oreads oyuncularına gözler kapalı ticaret edebilirsiniz alırken makul satarken uyguna
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Hamza3447 VURUCU TİCARET, Yeni şube hayırlı olsun, ticaret konusunda güvenilir ,günlerdir düşünüyorum ,oreadsta ki oyuncular bu güvenilir pazarcıyı hak edecek ne yaptı diye . ?☺
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen jas00n Hayırlı Olsun Enesim.. Hayırlı ticaret bol kazançlar.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Machine006 Kardeşim hayırlı olsun .
Güvenilir alışverişin tek adresi.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen F1R3TOUCH Sevgili dostum güvenilir işini temiz yapan insanlardandır. Hayırlı işler.