Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM USKONUN VE PVP NIN EN BUYUK SORUNUNA ÇÖZÜM ARIYORUM

konyali40

KY Cezalı Üye
Prietin debuff skillerini kullanırken eğer sc basarsak alt tarafta sc failed veriyor ve db skilinide iptal ediyor ama karşı tarafı db atılmış gibi görüyor buda fake yemesine neden oluyor
bu ve aynısı db skillerini üst üste basarken mouse yere tıklayıp iptal ettiğindede aynısı oluyor bunun çözümü varmıdır

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
olayın videolu hali var mı, ben tam olarak anlayamadım olayı.

Spartus

KY Kıdemli Üye
olayın videolu hali var mı, ben tam olarak anlayamadım olayı.
db skillerini kullanırken örneğin bir oyuncuya db atarken aynı anda sc basmaya çalışırsak 2 skillde failed veriyor ve bunu seri bir şekilde spamladığımızda karşı taraf bizi sürekli db atıyormuş gibi görüyor ve karşı rakibi db gelicek diye cure atmaya çalışıyor. sanırım bu olaydan bahsediyor arkadaş.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
db skillerini kullanırken örneğin bir oyuncuya db atarken aynı anda sc basmaya çalışırsak 2 skillde failed veriyor ve bunu seri bir şekilde spamladığımızda karşı taraf bizi sürekli db atıyormuş gibi görüyor ve karşı rakibi db gelicek diye cure atmaya çalışıyor. sanırım bu olaydan bahsediyor arkadaş.
kontrol etmek lazım, hiç duymamıştım daha önce.

konyali40

KY Cezalı Üye
evet arkadaşın tam dediği gibi uskoda yıllardır var bu durum aynısı hem sc ile hemde yere tıklayarak yapılabiliyor çözersen sen çözersin büyük kral @Aakinci

konyali40

KY Cezalı Üye
sc sorunu failed verdirmeyerek çözebiliriz sadece using verebilir mesela ama yere tıklama olayı localde olmuyor sunucuya atınca bu sorunlar oluşuyor usko dahil bütün pvp serverlarda bu bug var çözen çıkmadı

deglasser

KY Uzman Üye
Yardımsever
olay anladığım kadarıyla bir görüntü bugu, bir skill i basınca ve ardından başka bir magic yani scroll ve skill basıldığında parasit veya ona benzer skiller oyuncuda basılmıyor ama karşı tarafta basılmış gibi gözüküyor, o anda bi görüntü bugu oluşuyor, bundan da bazı oyuncular faydalanıyor, bunun çözümü için öncelikle tabi usko exe taraflı paket güncellemesi yapması lazım, veya private server sahibi kişiler acs tarafından bu karşı taraftan buglu gözüken hangi skiller ise o skillerin belli sc ler ve magicler ile aynı anda basılmasını engelleme ya da anlık olarak skill basılırken veya basıldıktan sonra aynı paketi karşı clientin de gecikmesiz bir şekilde görmesi için koşullar eklemesi lazım, bu şekilde çözülebilir.

metoman116

KY Kıdemli Üye
olay anladığım kadarıyla bir görüntü bugu, bir skill i basınca ve ardından başka bir magic yani scroll ve skill basıldığında parasit veya ona benzer skiller oyuncuda basılmıyor ama karşı tarafta basılmış gibi gözüküyor, o anda bi görüntü bugu oluşuyor, bundan da bazı oyuncular faydalanıyor, bunun çözümü için öncelikle tabi usko exe taraflı paket güncellemesi yapması lazım, veya private server sahibi kişiler acs tarafından bu karşı taraftan buglu gözüken hangi skiller ise o skillerin belli sc ler ve magicler ile aynı anda basılmasını engelleme ya da anlık olarak skill basılırken veya basıldıktan sonra aynı paketi karşı clientin de gecikmesiz bir şekilde görmesi için koşullar eklemesi lazım, bu şekilde çözülebilir.
Sadece sw sc ile yaparsan bug olmuyor sw sc üzerinden gidilmesi gerekiyor bende Priest oynuyorum el bugu diyoruz biz buna SC sagtik alıp herhangibi debuf skilini tiklayip sağ tıkla aldigimiz sc ile ayni anda basarak goruntu bugu olusturuyorsun bu olay sadece sw sprint SC ile olmuyor aynisini sw sc üzerinden gidilirse sorunun cozulcegini zannediyorum

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt