Herkese selam.
Üzerinde çok fazla uğraştığım projemin satışını büyük bir heyecanla size sunmak istiyorum.
Projenin asıl amacı(şimdilik) maradon - lufer - emc - eslant haritalarındaki kesme ve toplama görevlerini alıp vermektir.
Bu proje için mutlaka 1 adet ana çar mage gerekmektedir.
Bu ana çar bundan sonra Commander olarak adlandırılacaktır.
Commander ile asıl amacımız 1 levelden itibaren karakterleri alıp karakterlere olabildiğince bakmamaya çalışarak sadece Commander UI ekranında görev al ver ve bir çok işlemi otomatik olarak yaptırmaktır.
1 level olan karakterler için artık bundan sonra Soldier olarak adlandırılacaktır.
Commander amacı sadece görev npc sine girip çarları çekmek ve slota gidip görev yapmaktır.
Commander UI ekranında bir çok özellik vardır.
3 haritadaki görevleri al ver , trade - clan - parti - freebuff - ilove alma gibi bir çok özellik vardır.
Ayrıca ilerleyen zamanlarda çok daha fazlası eklenecektir.
Ayrıca Commander UI ekranında her 5 saniyede bir güncellenen Soldierların exp lokasyon ve level bilgileri olacaktır.
Bu sayede çektim mi çekmedim mi görevi verdi mi gibi sorunlar minimize edilmiştir.
Soldier UI ekranında karakterin jobu ve exp lokasyon ve level bilgileri alınacağı koordinat bulma alanları vardır.
Job seçtirmenin nedeni troll setleri alırken joba göre troll set almasıdır.
Projenin Videosu Soldierların 5 FPS değerlerinde çekilmiştir.
Bütün haberleşme TCP - IP üzerinden yürütülmektedir. Proxy ya da VPN kullanımında TCP - IP haberleşmesi test edilmemiştir.
Proje ile ilgili UI ekranlarını aşağıda bulabilirsiniz:
Commander UI Ekranı :
Soldier UI Ekranı :
Proje ile ilgili videoyu aşağıda bulabilirsiniz:
Not : Videoda yoğun Behzat Ç sesine maruz kalabilirsiniz
Bilerek sesi kapatmadım. Kod yazarkende çok iyi geliyor 
Projeye Yakın Zamanda Eklenmesi Planlanan Güncellemeler :
-Soldier DC durumunda Commander UI ekranı üzerinden bilgilendirme.
-Soldierlar için ilk skilleri açma ve master açma
-Soldierlar için Gate Teleport
-Soldierlar için Skill , Stat verme
-Inventory Boşaltma
-Soldierların Rogue Warrior FP setlerini Commandera verme
-Soldierlar için Troll Set Giyme
-Soldierlar için Oto RPR
-Oto Makro Başlatma(Soldier UI ekranından makro seçenekleri seçme)
-Soldierlar için Oto Login
-Chat Görevleri
Üzerinde çok fazla uğraştığım projemin satışını büyük bir heyecanla size sunmak istiyorum.
Projenin asıl amacı(şimdilik) maradon - lufer - emc - eslant haritalarındaki kesme ve toplama görevlerini alıp vermektir.
Bu proje için mutlaka 1 adet ana çar mage gerekmektedir.
Bu ana çar bundan sonra Commander olarak adlandırılacaktır.
Commander ile asıl amacımız 1 levelden itibaren karakterleri alıp karakterlere olabildiğince bakmamaya çalışarak sadece Commander UI ekranında görev al ver ve bir çok işlemi otomatik olarak yaptırmaktır.
1 level olan karakterler için artık bundan sonra Soldier olarak adlandırılacaktır.
Commander amacı sadece görev npc sine girip çarları çekmek ve slota gidip görev yapmaktır.
Commander UI ekranında bir çok özellik vardır.
3 haritadaki görevleri al ver , trade - clan - parti - freebuff - ilove alma gibi bir çok özellik vardır.
Ayrıca ilerleyen zamanlarda çok daha fazlası eklenecektir.
Ayrıca Commander UI ekranında her 5 saniyede bir güncellenen Soldierların exp lokasyon ve level bilgileri olacaktır.
Bu sayede çektim mi çekmedim mi görevi verdi mi gibi sorunlar minimize edilmiştir.
Soldier UI ekranında karakterin jobu ve exp lokasyon ve level bilgileri alınacağı koordinat bulma alanları vardır.
Job seçtirmenin nedeni troll setleri alırken joba göre troll set almasıdır.
Projenin Videosu Soldierların 5 FPS değerlerinde çekilmiştir.
Bütün haberleşme TCP - IP üzerinden yürütülmektedir. Proxy ya da VPN kullanımında TCP - IP haberleşmesi test edilmemiştir.
Proje ile ilgili UI ekranlarını aşağıda bulabilirsiniz:
Commander UI Ekranı :
Soldier UI Ekranı :
Proje ile ilgili videoyu aşağıda bulabilirsiniz:
Not : Videoda yoğun Behzat Ç sesine maruz kalabilirsiniz
Projeye Yakın Zamanda Eklenmesi Planlanan Güncellemeler :
-Soldier DC durumunda Commander UI ekranı üzerinden bilgilendirme.
-Soldierlar için ilk skilleri açma ve master açma
-Soldierlar için Gate Teleport
-Soldierlar için Skill , Stat verme
-Inventory Boşaltma
-Soldierların Rogue Warrior FP setlerini Commandera verme
-Soldierlar için Troll Set Giyme
-Soldierlar için Oto RPR
-Oto Makro Başlatma(Soldier UI ekranından makro seçenekleri seçme)
-Soldierlar için Oto Login
-Chat Görevleri