7 Eyl 2026 #1 zeydx KY Üye KAYIT 2 Eyl 2026 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 Selamlar usko monster exp tablosunu nereden ve nasıl bulabilirim acaba? Level exp'i sormuyorum monster exp tablosunu bulabileceğim bir kaynak var mı?
Selamlar usko monster exp tablosunu nereden ve nasıl bulabilirim acaba? Level exp'i sormuyorum monster exp tablosunu bulabileceğim bir kaynak var mı?
7 Eyl 2026 #2 Lazoqlu LazAHS Mobil & Local DB Editör S.Moderatör KY Saygın Üye Kurumsal Üye Coder ACS Sağlayıcısı Yardımsever KAYIT 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,575 Çözümler 41 Tepki puanı 1,036 Konum İstanbul Web lazahs.com.tr zeydx' Alıntı: Selamlar usko monster exp tablosunu nereden ve nasıl bulabilirim acaba? Level exp'i sormuyorum monster exp tablosunu bulabileceğim bir kaynak var mı? Genişletmek için tıkla ... Takip diyelim. Oyla 0 Downvote
zeydx' Alıntı: Selamlar usko monster exp tablosunu nereden ve nasıl bulabilirim acaba? Level exp'i sormuyorum monster exp tablosunu bulabileceğim bir kaynak var mı? Genişletmek için tıkla ... Takip diyelim.