Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM .uif oluşturma hakkında yardım

KY Üye
Kullanılan Source
SkyRusher ISTIRAP v24xx Source
Kullanılan Database
SkyRusher ISTIRAP v24xx db
Kullanılan Client
SkyRusher ISTIRAP v24xx Client
Versiyon
2369
Merhabalar arkadaşlar uif editörler ile border ve juraid için uif yapmaya calısıyorumböyle birşey yaptım ama oyuna atınca sapıtıyor. rica etsem elinde buna benzer bir uif. dosyası olan varsa iletebilirmi .bazısına göre muhtemelen cok basit ancak ben 2 gündür çözemedim.
Client olarak ISTIRAP 2369 kullanıyorum. SkyRusher arkadaşımızzın paylaştığı source.

1784584279203.png

Moderatör
Sol tarafta ağaç var en yukardan en aşağı gider. An alttan çizmeye başlar onun üstüne bir üstündeki bir üstüne bir üstündeki şeklince bir motor mevcut fakat bu custom hiç bir kod ile yön vermediğiniz zaman böyle gider. Aynı zamanda bunu koddan yönlendirmenede olanak sağlar sağlar ana öğelerin altları child kısımları tanımlama zorunluluğu mevcut işlevsellik için buton ve açılır kapanır alanların tanımlanması gerekiyor yoksa client bunu kendi istediği gibi algılamak zorunda kalıyor ve saçmalıyor.

Sizden ilk olarak yapmanızı istediğim bir test var bunun sonucu çoğu tezi çürütecek çünkü. Oyuna girin uif ekranını açmaya çalışın ve çıkın. Log.txt üzerinden oyunun arayıp bulamadığı veya eksik bir dxt var ise o dosyaya yazdıracaktır. Eğer eksik bir dxt var ise hiç işe yaramayan bir parça bile olsa bütün akışı etkiler.

Üst Alt