Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Uif hatası

a.kayran

KY Üye
Merhaba arkadaşlar bazen oyuna girdiğimde uifler kayboluyor örneğin karakter kısmındaki uifler gidiyor bazen geliyor bazen skill gidiyor bazen pustaki uif görüntüleri gidiyor dxtler bu neden kaynaklanır bilgisi olan var mı? UI klasörü uifler vs herşey tam

Son düzenleme:

dogandeniz12

KY Saygın Üye
Bende de öyleydi pus sorun vardı visual 19 vardı sonra silip 22 kurdum build aldım sorun çözüldü dll attım client tekrar denemende fayda var

solomonkane

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Merhaba arkadaşlar bazen oyuna girdiğimde uifler kayboluyor örneğin karakter kısmındaki uifler gidiyor bazen geliyor bazen skill gidiyor bazen pustaki uif görüntüleri gidiyor dxtler bu neden kaynaklanır bilgisi olan var mı? UI klasörü uifler vs herşey tam
hatanın sebebi bence UI klasörü UI klasörünü tekrardan yapılandır yani ilk önce UI klasörünü aç dememden kastım yani UI içindeki bütün dxt ve uif leri gör. sonra içersinde UI.src dosyasını sil sonra launcher start de dene bakalım.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
Bu ıstırap dosyalarındaki launcher sourceyi kullanıyorsanız o launcher de packleme sıkıntısı mevcut, ya düzenleyin ya da başka launcher kullanın.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
Uskonun eski launcherlerini kullanabilirsiniz.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt