Neler yeni

UIF Encoder & Decoder: Güvenli ve Optimize Edilmiş Sürüm

AGS

KY Uzman Üye
Coder
Web
ags-ko.com
selam @AGS source paylaşmamışsın sanırım bunda ne amaçladınız merak ettim ne yaptığınızı yazabilirmisiniz optimize olarak?
Belirttiğim üzere, piyasada ilgili kaynak kodunun mevcut olduğunu ifade ettiniz. Konuya bu durumu destekleyen bir bağlantıyı eklemenizi rica ederim. Ben ise exe dosyası üzerinden ilerleyerek tersine mühendislik yaptığımı açıkça belirttim ve dosyanın tarafımdan yazılmadığını ifade ettim. Daha önce indirilemez durumda olan dosyanın şu anda indirilebilir ve güvenlik duvarı açıkken kullanılabilir hale geldiğini belirttim. Amacım, kendi oyunumda geliştirme sürecini temiz ve sorunsuz araçlar kullanarak yürütmektir. Ancak, sektöre yeniden dahil olduğum için mevcut durumda kim ne yapmış veya ne paylaşmış tam olarak bilgi sahibi değilim. Ayrıca, genel olarak her geliştiricinin paylaştığı kodun kaynak kodunu (source) yerine derlenmiş halini sunabildiği göz önünde bulundurmanızı ve düşünmenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Belirttiğim üzere, piyasada ilgili kaynak kodunun mevcut olduğunu ifade ettiniz. Konuya bu durumu destekleyen bir bağlantıyı eklemenizi rica ederim. Ben ise exe dosyası üzerinden ilerleyerek tersine mühendislik yaptığımı açıkça belirttim ve dosyanın tarafımdan yazılmadığını ifade ettim. Daha önce indirilemez durumda olan dosyanın şu anda indirilebilir ve güvenlik duvarı açıkken kullanılabilir hale geldiğini belirttim. Amacım, kendi oyunumda geliştirme sürecini temiz ve sorunsuz araçlar kullanarak yürütmektir. Ancak, sektöre yeniden dahil olduğum için mevcut durumda kim ne yapmış veya ne paylaşmış tam olarak bilgi sahibi değilim. Ayrıca, genel olarak her geliştiricinin paylaştığı kodun kaynak kodunu (source) yerine derlenmiş halini sunabildiği göz önünde bulundurmanızı ve düşünmenizi tavsiye ederim
UIF Encode ve Decode işlemleri ile alakalı source

Umarım değerli vaktinizi bunu tekrardan yazmak ile uğraşmamışsınızdır AGS.
diğer .pak projenizi inceliyeceğim çok bahsettiler bazı arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: AGS

AGS

KY Uzman Üye
Coder
Web
ags-ko.com
merhaba, source için teşekkürler inceleyeceğim. Yeniden yazmadım mevcut exe üzerinde değişiklik yaptım. Pak sistemi 2. aşamasında sistem tamamlanınca full source olarak paylaşılacaktır. Aşama 1 tamamlandı ve paylaşıldı 2. aşama dosyanın okuması ve oyun bileşenlerin çalışması ile ilgili umarım o durum faydalı bir paylaşım olacaldır.

mrsjr

KY Kıdemli Üye
Arkadaşlar, Öncelikle belirtmek isterim ki, dosyayı ben yazmadım. Piyasada dolaşan iki farklı .exe dosyasını inceledim. Bu dosyalarda 40’tan fazla virüs tespit edildiği için, biraz tersine mühendislik yaparak yazılımsal hatalarını azaltmaya çalıştım.

Source kodu elimde olmadığı için, virüs sayısını 6’ya kadar düşürmeyi başardım. Bu haliyle, herhangi bir güvenlik duvarınızı veya antivirüs programınızı devre dışı bırakmanıza gerek kalmadan çalıştırabilirsiniz. Amacım dosyayı daha güvenli hale getirmekti ve bunu yaparken dosyaların orijinal yapımcısına saygısızlık etmek istemem. Ancak bu dosyaların mevcut hali gerçekten bir nevi "nükleer atık" gibiydi.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

İyi forumlar dilerim!
teşekkürler bakalım

• Beğen

lm88088

KY Kıdemli Üye
Arkadaşlar, Öncelikle belirtmek isterim ki, dosyayı ben yazmadım. Piyasada dolaşan iki farklı .exe dosyasını inceledim. Bu dosyalarda 40’tan fazla virüs tespit edildiği için, biraz tersine mühendislik yaparak yazılımsal hatalarını azaltmaya çalıştım.

Source kodu elimde olmadığı için, virüs sayısını 6’ya kadar düşürmeyi başardım. Bu haliyle, herhangi bir güvenlik duvarınızı veya antivirüs programınızı devre dışı bırakmanıza gerek kalmadan çalıştırabilirsiniz. Amacım dosyayı daha güvenli hale getirmekti ve bunu yaparken dosyaların orijinal yapımcısına saygısızlık etmek istemem. Ancak bu dosyaların mevcut hali gerçekten bir nevi "nükleer atık" gibiydi.

İyi forumlar dilerim!

lm88088

KY Kıdemli Üye
朋友们,首先我要指出的是,这个文件不是我写的。我检查了市场上流通的两个不同的.exe 文件。由于在这些文件中检测到了 40 多种病毒,因此我尝试通过进行一些逆向工程来减少软件错误。

由于我没有源代码,我设法将病毒数量减少到6个。事实上,您无需禁用任何防火墙或防病毒程序即可运行它。我的目标是使文件更加安全,这样做时我不想不尊重文件的原始创建者。然而,这些文件目前的状态确实像是一种“核废料”。

*** 隐藏文本:无法引用。 ***

祝您论坛愉快!

1916669899

KY Kıdemli Üye

İyi forumlar dilerim!
emeğine sağlık

• Beğen

xman06

KY Kıdemli Üye
Yardımsever

İyi forumlar dilerim!
teşekürler

Reklam
Reklam
Üst Alt