Reklam
10 saat sürerse 1 karton olur zaten xd hanım kontenjanından ben de laz sayılırım hemBir kartona anlaşalım![]()
Yaptigi isi satan ticaret yapan, ekmek yedigi tekneyi batirirmi? o adamin isi client herkes biliyorBu işin vakkosu @macho dur ona sorsaniza
Yaptigi isi satan ticaret yapan, ekmek yedigi tekneyi batirirmi? o adamin isi client herkes biliyorama isi ogretecegini sanmam.
lafım yok, adam iyi yapıyor ama çok fiyat istedi o yüzden kendim öğrenme taraftarıyım.Bu işin vakkosu @macho dur ona sorsaniza
zor olduğunu düşünmüyorum zaten ^^ o yüzden 1 paket sigara esprisi yaptım saatlik ücreteaslında kodlamadan daha kolay
Hangi cuvara oda önemlilafım yok, adam iyi yapıyor ama çok fiyat istedi o yüzden kendim öğrenme taraftarıyım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
zor olduğunu düşünmüyorum zaten ^^ o yüzden 1 paket sigara esprisi yaptım saatlik ücrete
night blueHangi cuvara oda önemli
güzel eline sağlık. sanırım png formatındaki görselleri dxt'ye çevirip oradan çekmem gerekecek. yalnız böyle üst üste binmiyor mu? sıfır ekrandan yapamıyor muyuz?KISA Bİ VİDEO CEKTIM İŞİNİZİ GORUR MU BILMEM
background görseli koyup, üstüne ekleye ekleye gidebilir miyim?Sıfırdan insert tıklayıp buton eklerken dxt seçmeniz gerekiyor
tamamdır çok sağ olasın. bayağı bi şey öğrendim mantık olarak.Dxt olan her şeyi ekleyebilirsin cano kendi resmini bile koyabilirsin xd