7 Haz 2026 #1 H Heat_ KY Kıdemli Üye KAYIT 1 Haz 2022 Mesajlar 153 Tepki puanı 25 Çıkarmıs oldğum uif dosyasını açmaya çalısırken bu hatayı alıyorum client yolunu seçiyorum ama yok Ekli dosyalar 1780861593937.png 269 KB · Görüntüleme: 31
9 Haz 2026 #2 izwein Moderatör KAYIT 21 Ağu 2025 Mesajlar 191 Çözümler 1 Tepki puanı 583 hdr unpacker ile öncelikle ui klasöründeki paketli dosyayı açmanız gerekli sonrasında uif editör ile uifleri tekrar açmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
hdr unpacker ile öncelikle ui klasöründeki paketli dosyayı açmanız gerekli sonrasında uif editör ile uifleri tekrar açmayı deneyin.
9 Haz 2026 #3 H Heat_ KY Kıdemli Üye KAYIT 1 Haz 2022 Mesajlar 153 Tepki puanı 25 izwein' Alıntı: hdr unpacker ile öncelikle ui klasöründeki paketli dosyayı açmanız gerekli sonrasında uif editör ile uifleri tekrar açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla ... teşekkür hocam açmayı başardım eksik çıkmıştı attıklarınızla tamamladım şimdi editlemeye bakıyorum Oyla 0 Downvote
izwein' Alıntı: hdr unpacker ile öncelikle ui klasöründeki paketli dosyayı açmanız gerekli sonrasında uif editör ile uifleri tekrar açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla ... teşekkür hocam açmayı başardım eksik çıkmıştı attıklarınızla tamamladım şimdi editlemeye bakıyorum