Reklam
Sorun sifrelemede onceki calisan uif uzantisini elimle kendi istedigim uif uzantisi olarak degistirdim çalıştı. Uif sifrelemeyi bilen biriyle görüşüp bir canli olarak gormem gerekli, yada paylasilan sifreleme exelerimi bozuktu cozemedim ? bu konuda bana anyden destek saglayacak var mi?şifrelemeyi kaldırın normal deneyin uif uzantısıyla çalışıyorsa evet sorun şifrelemede![]()
yok galiba acs tarafı neresi değişicek bilemedim.Acs den ayarladın mı yolları ve uzantıları
HOCAM YAPIYORUM acsden bu seferde görüntüler kayıyor açılıyor lakin x işlevini görmüyor kapatmıyor slave priestiAcs den ayarladın mı yolları ve uzantıları
hsacsx kullanıyorum UI_us.tbl açtım hsacsx olduğu yerleri kendime göre uyarladımUI_uS.tbl ye müdehale ettin mi![]()
evet şifrelemede bir problem var galiba tam yapamıyorum yada birşeyi atlıyorum gibi.Dosya uzantıları rastgele değiştirilebilir şeyler değil. Öncelikle uif uzantısını eğer değiştiriyorsanız şifreliyorsunuz demektir. Rastgele bir şifreleme değil exenizin okuyabileceği şifrlemeyi kullanmanız gerekiyor. Diyelim herşey tamam sonrada o şifrelemeyi kullanarak yaptığınız dosya uzantısını tbldeki yerini ve uzantısını doğru girmeniz gerekiyor. Herşeyi tamam yapsak bile eğer uif dosya içeriğini düzenlediyseniz versiyonu veya boyutları uyumlu değilse yine siyah ekranda kalırsınız![]()
Sorun sifrelemede onceki calisan uif uzantisini elimle kendi istedigim uif uzantisi olarak degistirdim çalıştı. Uif sifrelemeyi bilen biriyle görüşüp bir canli olarak gormem gerekli, yada paylasilan sifreleme exelerimi bozuktu cozemedim ? bu konuda bana anyden destek saglayacak var mi?şifrelemeyi kaldırın normal deneyin uif uzantısıyla çalışıyorsa evet sorun şifrelemede![]()