Reklam
hayırlı olsun dostumMerhaba arkadaşlar,
Flyway, Türkiye'nin geliştirici odaklı yerli cloud servislerinden biri olma hedefiyle geliştirdiğimiz yeni nesil bir altyapı platformudur.
Cloud kavramına uzak olan arkadaşlarımız için kısaca açıklamak gerekirse; klasik hosting, domain veya VDS kiralama mantığından farklı olarak cloud servisleri sadece bir kaynak kiralamaktan ibaret değildir. Geliştiricilere uygulamalarını yayınlama, yönetme ve ölçeklendirme süreçlerinde ihtiyaç duydukları modern altyapı araçlarını bir ekosistem içerisinde sunar.
Peki cloud servislerini klasik hosting ve VDS hizmetlerinden ayıran şey nedir?
Aslında bugün kullanılan birçok geleneksel hizmet cloud ekosistemlerinin içerisinde de bulunabilir. Domain, DNS, sunucu, hosting gibi ihtiyaçlar hâlâ önemlidir. Fakat fark şu noktada ortaya çıkar:
Flyway kendisini sadece bir hosting veya sunucu kiralama firması olarak konumlandırmıyor.
Amacımız; geliştiricilerin ihtiyaç duyduğu DNS yönetimi, container altyapıları, proxy servisleri, Redis, managed database, CLI araçları, yapay zeka destekli geliştirme süreçleri ve daha birçok servisi tek bir ekosistem içerisinde sunabilmek.
Bunu yaparken de sadece bir hizmet sağlayıcı değil, geliştiriciler için Türkçe dokümantasyon, ücretsiz eğitim içerikleri ve çeşitli destek programlarıyla gerçek bir geliştirici platformu oluşturmayı hedefliyoruz.
Şu an bizim için en değerli şey ilk kullanıcılarımızdan gelecek geri bildirimler.
Türkiye'den çıkan teknoloji girişimlerinin gelişebilmesi için kullanıcı deneyimi ve topluluk desteği çok önemli. Bu yüzden sistemi deneyen, fikirlerini paylaşan ve katkı sağlayan herkese şimdiden teşekkür etmek istiyoruz.
Bu forumun ve Ko-Yardım topluluğunun benim için özel bir yeri olduğu için küçük bir lansman desteği hazırladım:
10 kişiye:
6 aylık hosting hizmeti + 1 yayın hakkı
5 kişiye:
6 aylık reseller hosting + 3 servis yayın hakkı
3 kişiye:
Oyun geliştiricilerine destek amacıyla 3 aylık No Overkill VDS Server
Ayrıca sistemi denemek isteyen herkes için bir kampanya kodu bırakıyorum.
Üye olduktan sonra:
PRODUCTHUNT
kodunu kullanarak 30 gün ücretsiz Pro üyelik kazanabilirsiniz.
Sistemi deneyen herkesten gelecek her türlü geri bildirim bizim için çok değerli.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Flyway Ekibine Katılmak İster misiniz?
Flyway'i sadece bir cloud platformu olarak değil, Türkiye'den çıkan geliştirici odaklı bir teknoloji ekosistemi olarak büyütmek istiyoruz.
Bu yolculukta bizimle birlikte üretmek isteyen;
- Yazılım geliştiriciler,
- DevOps ve sistem uzmanları,
- Cloud teknolojileriyle ilgilenen kişiler,
- Teknik içerik üreticileri,
- Eğitim ve dokümantasyon konusunda katkı sağlamak isteyenler,
- Açık kaynak projelere katkı vermek isteyen geliştiriciler
bizim için çok değerli.
Şu an büyük ekiplerden ziyade, aynı vizyona sahip üreticilerle tanışmayı ve birlikte büyümeyi hedefliyoruz.
Flyway içerisinde yalnızca bir çalışan değil, ekosistemin bir parçası olarak yer almak isteyen herkes bizimle iletişime geçebilir.
Birlikte geliştirebilir, birlikte öğrenebilir ve Türkiye'den global standartlarda bir geliştirici platformu oluşturabiliriz.
Katılmak veya fikir paylaşmak isteyenler için iletişim:
0850 840 51 25
[email protected]
Flyway.live, 5651 sayılı Kanun kapsamında BTK'ya bildirimde bulunmuş ve yer sağlayıcı olarak kayıtlıdır. Yer sağlayıcı sıfatıyla, 5651 sayılı Kanun kapsamında barındırılan içerikleri önceden kontrol etme veya hukuka aykırılık araştırması yapma yükümlülüğü bulunmamaktadır. Hukuka veya mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleriZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.üzerinden bize iletebilirsiniz. Başvurular en kısa sürede değerlendirilmektedir.