Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ALIŞÜcretli virüssüz exe ve launcer yapan arkadaşları arıyorum
Şimdi kanka birinci konu virüssüz exe = Bu olay bir şehir efsanesidir. Ben bile bir zamanlar ciddi ciddi inanıp exe aramıştım. Exe'lerin virüs olarak tehdit algılanmasının sebebi telif ihlalidir. Siz NTTGame firmasının eski imzası bulunan güncel olmayan bir EXE'sini kullandığınız vakit Windows bunu otomatik olarak tehdit algılar çünkü üzerindeki imza geçersiz.
Git ve istediğin versiyonda NTTGame resmi clientini indir mesela 2383 direkt olarak onu kullan unpacked exeyi birtek debug aşamasında offset pointer kovalarken açarsın.
2'inci konu runtime vb konusu. Resmi exe'de hook yok ise ve gameserver tüm client paketlerini eksiksiz geri dönüyorsa bu hataları yaşamazsın. Geliştireceğin bir dosyayı önce çıplak olarak test etmeni öneririm bütün hook yapısını break point veya yorum satırı ile durdur. Sadece resmi özellikler ile test et. Emin ol orada yakalayıp fixleyeceğin tek bir hata bile ilerde başını ağrıtacak 50 hatanın önüne geçecek.
Ben yaparım ederim diyen herkese inanıp para ödeme.