Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM TÜM GELİŞTİRİCİ VE ARŞİVCİ ARKADAŞLARIN ACİL YARDIMI LAZIMM

SupriseMF

www.gamerspalette.com
KY Saygın Üye
Yardımsever
Jazkalive Editörün full hali lazım elinde olan var mı acaba dostlar ? Acil ve önemli bir konu saygılar

Azak

C# .NET Full Stack Developer
Moderatör
Coder
Yardımsever
Web
www.gsmteknikdestek.com
Benim editörün full hali piyasda yok sadece kiranın bi zamanlar benim dalgınlığıma gelip birine src atmışlığım var o da çok eski hali her yeri bozuk olan boşuna arama, @AGS ,arkadaşla iyilik yapmak istiyorsanız bir şeyleri çaba gösterip kendilerinin bir yere gelmeleri lazım yaptığınız da pek doğru bir olay değil bilginiz olsun.

AGS

KY Uzman Üye
Coder
Web
ags-ko.com
Benim editörün full hali piyasda yok sadece kiranın bi zamanlar benim dalgınlığıma gelip birine src atmışlığım var o da çok eski hali her yeri bozuk olan boşuna arama, @AGS ,arkadaşla iyilik yapmak istiyorsanız bir şeyleri çaba gösterip kendilerinin bir yere gelmeleri lazım yaptığınız da pek doğru bir olay değil bilginiz olsun.
haklısın, arkadaşlar ben kim ne geliştirdi bilmiyorum 10 yıl sonra tekrar buralardayım bu yüzden kimsenin emeğine saygısızlık yapmak istemiyorum. Sadece kendi geliştirdiğim sistemleri paylaşacağım. Kimsenin emeğine saygısızlık yapmak istemiyorum. Eski bir editör sandım yazılımcısına ulaşılamıyor diye düşünerek bir işlem yaptım.

Son düzenleme:

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
merte katiliyorum sonra bı bok bilmeden satmaya kalkiyorlar

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt