Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ALIŞ Test

JimyJimykuakuas

KY Üye
Test

Son düzenleme:

Prenses

KY Cezalı Üye
Merhabalar Server Açmak İstiyorum Aklımda Database var 24xx Pk Farm Sade bir server olucak db zor birşey istemiyorum fakat piyasada çok fazla para istiyorlar uygun yollu makulünden yardımcı olabilecek varmıdır?

Merhaba,
DB ve editör kullanmayı biliyorsa kendin özel db edit yapabilirsiniz. SQL , Editör kullanmayı bilmiyorsa ekstra alıyor maaleesef :)

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
kimse emeginin karsılıgını ucuza yada bedavaya vermez. bedava buldugun malda o kadardır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

geliştirmek için kendini 100 liraya bi sunucu alıp orda dosyaları db yi inceleyebilirsin kendince en azından nedir ne degildir görebilirsin ama altını cizeyim bedava yada bedavadan biraz fazla paralarla bu iş olmaz.

Ü

Üye silindi 8238

KY Misafir
db işi en zor iştir sana kolay geliyor olabilir haftalar alabilir

GUNEYHAN

S.Moderatör
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
Merhabalar Server Açmak İstiyorum Aklımda Database var 24xx Pk Farm Sade bir server olucak db zor birşey istemiyorum fakat piyasada çok fazla para istiyorlar uygun yollu makulünden yardımcı olabilecek varmıdır?
ucuz etin yanhisi yavan olur hocam. piyasada 3k ya 4k ya files var ama aldıktan sonra karşında bir muhattap bulabilir misin yada oyunu açtıktan sonra sana destek olacak birini bılabilir misin orası tam bir muamma

solomonkane

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
malesef hocam zor zaten o kolay olsa reklam işi zor yani baya bi bütçe gerek reklama ki alt yapı fıs olduktan sonra o iş senı maddi anlamda cok ama cok yorar

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt