Yeni bir laptop edindim daha doğrusu ram vs alıp upgrade yaptım bu cihazımda şöyle bir problem ile karşılaşıyorum;
Team Viewer Ammmy Alpemix gibi bir çok aracı remote program kullandım ama çözüm alamadım.
PC'nin kapağını kapattığımda oyun ekranı gözükmüyor. PC'ye bağlanabiliyorum ama asla oyun ekranını göremiyorum.
Aşama aşama gideceğim ilk sorun şöyle başlıyor;
1. Masaüstünde launcher simgesine tıklıyorum ve ekrana bu uygulamaya açmak istiyor musunuz? şeklinde bir uyarıcı geliyor bu ekran uzaktan bağlandığımda gözükmüyor sol ok tuşu ve enter ile orayı geçiyorum.
2. Start butonuna basıyorum windows mode ve full screen olarak denedim oyun açılıyor ses geliyor pc kapağını açıp bakıyorum bir problem yok ama asla oyunun görüntüsünü alamıyorum. Oyun WM veya FS ile açmamda değiştirmiyor WM açınca pencere içi karanlık yine hiç bir sonuç alamıyorum.
Diğer cihazlarımda böyle bir problem yok. Konu hakkında desteğinizi bekliyorum.
Güç seçenekleri ve kapak kapatıldığında ne olacağını seçin gibi ayarlamaları çoktan yaptım o yüzden sorunun bir güvenlik erişimi ya da farklı bir durumdan kaynaklandığını düşünüyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.