Reklam
paylaşım için teşekkür ederim. Link Göremedim ama bende mi hata var@LupaLanD Hocamın paylaştığı projedir. PK botunu entegre ettim.
2 *3 farklı dosyalardan kod yardımında buludunum bu yapay pk sistemini 0 dan yazdım . saygilarimla.
+startbotwar bu kodla 2000 bot pk başlar partiyle tek tük takılmazlar gercek insan gibi davranirlar. mage partiler asas partıler mele partiler olarak ayarladim.
aslında bu siteye ko mobile source ıcın üye olmustum benden ko gelıstırme bu kadarsaygılarimla
OTO UPGRADE RANK SISTEMI VS GIBI OZELLIKELRDE EKLEDIM SIZDE HATALARI BILDIRIN LUTFEN GELISTIRELIM
- 1600 bot ile bölgeye girişte oyuncu düşmesi (crash) FİXLENDİ.
- isInParty() sabit false dönüyordu, botlar gerçek parti sistemine bağlandı.
- Parti içi priest heal sistemi (PartyPriestHealSystem) eklendi.
- +startbotwar komutu ile 1000v1000 parti-gruplu PK savaşı özelliği eklendi.
- Aynı bot şablonunun bir partide iki kez spawn olması (ID çakışması) FİXLENDİ.
- Kazmalı/mining botların savaş partisine karışması FİXLENDİ.
- Botlar online görünüp haritada görünmemesi (yanlış Y/zemin yüksekliği) FİXLENDİ — gerçek zemin yüksekliği okunuyor artık.
- Botların doğar doğmaz "oyun dışı" sayılıp kaybolması FİXLENDİ (asıl "botlar geliyor anında kayboluyor" bug'ı buydu — spawn sonrası botları otomatik çıkışa zorlayan kontrolsüz bir zamanlayıcı bulundu ve düzeltildi).
- Bot listesine kilitsiz eşzamanlı erişim (veri yarışı / crash riski) FİXLENDİ.
- 2000 bot spawn'da client çökmesi FİXLENDİ — spawn artık tek seferde değil, tick başına kademeli yapılıyor.
- AYNI KİŞİYE HERKESİN SALDIRMASI (dogpile) FİXLENDİ — hedef seçimi rastgele yapılıyor, saldırı dağılıyor.
- Sunucu genelinde lag / oyuncu düşmesi FİXLENDİ — bot spawn/despawn'daki gereksiz DB sorguları kaldırıldı.
- 2000+ bot varken sunucu AI yükü azaltıldı (hareket etkilenmeden).
- Botlar CZ rank listesinde görünmüyordu, FİXLENDİ.
- Botların "3 adım gidip duruyor" şeklinde takılarak yürümesi FİXLENDİ.
- Botların tek noktada yığılıp client'ı flood etmesi FİXLENDİ — partiler haritadaki 10 farklı devriye rotasına yayıldı, dağınık savaş hattı gibi duruyorlar.
Sunu Özellikle bildirmek isterim ki suana kadar forumdakı tum Srcleri farkli sitelerdeki srcleri inceledim bu proje üzerinden gitmenizi tavsiye ederim. bu daha ireli seviyede. bug hata olarak . daha az ugrasılırsa daha az surede fixlenir .
Ekli dosyayı görüntüle 20308
Ekli dosyayı görüntüle 20307
Ekli dosyayı görüntüle 20306
Ekli dosyayı görüntüle 20297
Ekli dosyayı görüntüle 20298
Ekli dosyayı görüntüle 20300Ekli dosyayı görüntüle 20299
Bende göremedimpaylaşım için teşekkür ederim. Link Göremedim ama bende mi hata var
Bende göremedim
@LupaLanD Hocamın paylaştığı projedir. PK botunu entegre ettim.
2 *3 farklı dosyalardan kod yardımında buludunum bu yapay pk sistemini 0 dan yazdım . saygilarimla.
+startbotwar bu kodla 2000 bot pk başlar partiyle tek tük takılmazlar gercek insan gibi davranirlar. mage partiler asas partıler mele partiler olarak ayarladim.
aslında bu siteye ko mobile source ıcın üye olmustum benden ko gelıstırme bu kadarsaygılarimla
OTO UPGRADE RANK SISTEMI VS GIBI OZELLIKELRDE EKLEDIM SIZDE HATALARI BILDIRIN LUTFEN GELISTIRELIM
- 1600 bot ile bölgeye girişte oyuncu düşmesi (crash) FİXLENDİ.
- isInParty() sabit false dönüyordu, botlar gerçek parti sistemine bağlandı.
- Parti içi priest heal sistemi (PartyPriestHealSystem) eklendi.
- +startbotwar komutu ile 1000v1000 parti-gruplu PK savaşı özelliği eklendi.
- Aynı bot şablonunun bir partide iki kez spawn olması (ID çakışması) FİXLENDİ.
- Kazmalı/mining botların savaş partisine karışması FİXLENDİ.
- Botlar online görünüp haritada görünmemesi (yanlış Y/zemin yüksekliği) FİXLENDİ — gerçek zemin yüksekliği okunuyor artık.
- Botların doğar doğmaz "oyun dışı" sayılıp kaybolması FİXLENDİ (asıl "botlar geliyor anında kayboluyor" bug'ı buydu — spawn sonrası botları otomatik çıkışa zorlayan kontrolsüz bir zamanlayıcı bulundu ve düzeltildi).
- Bot listesine kilitsiz eşzamanlı erişim (veri yarışı / crash riski) FİXLENDİ.
- 2000 bot spawn'da client çökmesi FİXLENDİ — spawn artık tek seferde değil, tick başına kademeli yapılıyor.
- AYNI KİŞİYE HERKESİN SALDIRMASI (dogpile) FİXLENDİ — hedef seçimi rastgele yapılıyor, saldırı dağılıyor.
- Sunucu genelinde lag / oyuncu düşmesi FİXLENDİ — bot spawn/despawn'daki gereksiz DB sorguları kaldırıldı.
- 2000+ bot varken sunucu AI yükü azaltıldı (hareket etkilenmeden).
- Botlar CZ rank listesinde görünmüyordu, FİXLENDİ.
- Botların "3 adım gidip duruyor" şeklinde takılarak yürümesi FİXLENDİ.
- Botların tek noktada yığılıp client'ı flood etmesi FİXLENDİ — partiler haritadaki 10 farklı devriye rotasına yayıldı, dağınık savaş hattı gibi duruyorlar.
Sunu Özellikle bildirmek isterim ki suana kadar forumdakı tum Srcleri farkli sitelerdeki srcleri inceledim bu proje üzerinden gitmenizi tavsiye ederim. bu daha ireli seviyede. bug hata olarak . daha az ugrasılırsa daha az surede fixlenir .
Ekli dosyayı görüntüle 20308
Ekli dosyayı görüntüle 20307
Ekli dosyayı görüntüle 20306
Ekli dosyayı görüntüle 20297
Ekli dosyayı görüntüle 20298
Ekli dosyayı görüntüle 20300Ekli dosyayı görüntüle 20299good job