Reklam
Yaş kaç güzelim ?Tahta çıkarmak![]()
Tarihi dizilerden öğrenmeyecek kadar fazla. Sırf kendine darbe yapılacak korkusu ile osmanlının donanmasını haliçte çürümeye mahkum bırakmıştır kendisi. Kıbrıs, Tunus, Mısır, Doğu Rumeli ve Teselya verdiği topraklarımız arasından bir kaç örnek. Dönemin İngiliz kuvvetlerinin kıbrıs işgali ve toplumsal baskısına hiç girmiyorum.Yaş kaç güzelim ?
Güzelim kendisine darbe yapılacak korkusuyla = YAPILDI !Tarihi dizilerden öğrenmeyecek kadar fazla. Sırf kendine darbe yapılacak korkusu ile osmanlının donanmasını haliçte çürümeye mahkum bırakmıştır kendisi. Kıbrıs, Tunus, Mısır, Doğu Rumeli ve Teselya verdiği topraklarımız arasından bir kaç örnek. Dönemin İngiliz kuvvetlerinin kıbrıs işgali ve toplumsal baskısına hiç girmiyorum.
Mekanları cennet olsun toprakları bol olsun her biri iyisiyle kötüsüyle önderimizdi. Ama doğruya doğru yanlışa yanlış demek zorundayız :=)
Tarihi dizilerden öğrenmeyecek kadar fazla. Sırf kendine darbe yapılacak korkusu ile osmanlının donanmasını haliçte çürümeye mahkum bırakmıştır kendisi. Kıbrıs, Tunus, Mısır, Doğu Rumeli ve Teselya verdiği topraklarımız arasından bir kaç örnek. Dönemin İngiliz kuvvetlerinin kıbrıs işgali ve toplumsal baskısına hiç girmiyorum.
Mekanları cennet olsun toprakları bol olsun her biri iyisiyle kötüsüyle önderimizdi. Ama doğruya doğru yanlışa yanlış demek
Bu bahsettiğin çoğu şeyler yersiz boş taraflı taraflar tarafından yazılan çizilenler toplumsal baskı görmek istiyorsan Abdülhamitden sonrasına bak adam asmaca oynadılarTarihi dizilerden öğrenmeyecek kadar fazla. Sırf kendine darbe yapılacak korkusu ile osmanlının donanmasını haliçte çürümeye mahkum bırakmıştır kendisi. Kıbrıs, Tunus, Mısır, Doğu Rumeli ve Teselya verdiği topraklarımız arasından bir kaç örnek. Dönemin İngiliz kuvvetlerinin kıbrıs işgali ve toplumsal baskısına hiç girmiyorum.
Mekanları cennet olsun toprakları bol olsun her biri iyisiyle kötüsüyle önderimizdi. Ama doğruya doğru yanlışa yanlış demek zorundayız :=)