Reklam
ne demek - Genel bilgilendirme m_dTextTargetHp bu kod bağlantısıyla çözüldü sanırım.@macho ile @CMDK hocama cevaplarından dolayı çok teşekkür ederim Allah razı olsun sorunu buldum kodun birini eksik çekmişim düzeldi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teşekkürler hocam oyun işine ne para veririm ne de alırım daha öncede konuşmuştuk benimki maksat spor olsunücretli yaparım hocam
discord: zeplin59
Eksik Kodlama Olabilir Kontrol et game yede eklenecek o benden tavsiye eklemeni tavsiye etmem Oyunda Kasmalar Yaratıyorteşekkürler hocam oyun işine ne para veririm ne de alırım daha öncede konuşmuştuk benimki maksat spor olsun
eksik yok hocam srgamede de aynı idi ben hp bar üstünde yazan hp harfleri yerine drop yüzdesini gösterdiği gibi örnegin adamın canı yarıya düşünce %50 yazsın istiyorumEksik Kodlama Olabilir Kontrol et game yede eklenecek o benden tavsiye eklemeni tavsiye etmem Oyunda Kasmalar Yaratıyor
hocam dediğin yeri chatgpt yede sordun 3-4 defa kodu değiştirdi ama oda beceremedi sana zahmet geçince any vereyim de bir bak şunaUITargetbar.cpp en sondaki fonksiyon olması lazım hocam çalışan bi hooktan alabilirsiniz yoksa ben pc geçtiğimde bakarım
gönderdim hocamSend discord code_acs
önceki orijinalin de ilk resimdeki gibi hp yazısı vardı hp silip %100 yazdım olmadı IDstring de percent olarak değiştirdim oda olmadı var bir sıkıntıda anlamadım srgame den çektim onu kurup baktım onda da aynı hata varHocam target barı başka bir clientten aldıysanız onun içindeki text i değiştirmeniz lazım önceki target barına bakıp textleri aynı yaparsanız sorun kalmaz sanırım
onu da denedim hocam yine aynı bu seferde hp yazısı kalıyor %100 yerine orada kod aşağıda IDstring percent değilmi aşağıdaki koda göreString - ID sini değişin text içeriğini değil![]()
#if (HOOK_SOURCE_VERSION != 1098)
if (g_pMain->m_PlayerBase && !g_pMain->m_PlayerBase->isInPKZone())
{
if (m_dTextTargetHp == NULL)
return;
g_pMain->SetVisible(m_dTextTargetHp, true);
int percent = (int)ceil((hp * 100) / maxhp);
std::string max = g_pMain->StringHelper->NumberFormat(maxhp);
std::string cur = g_pMain->StringHelper->NumberFormat(hp);
std::string str = xorstr("%s/%s (%d%%)");
g_pMain->SetString(m_dTextTargetHp, string_format(str, cur.c_str(), max.c_str(), percent));
}
else
{
return;
g_pMain->SetVisible(m_dTextTargetHp, false);
}
#endif
}
kodlamadan anlamam açıkcası fakat yukarıda belirtilen kodda uifin içeriğinde bulunan string image gibi başlıkların idlerini içeren bir şey yok.onu da denedim hocam yine aynı bu seferde hp yazısı kalıyor %100 yerine orada kod aşağıda IDstring percent değilmi aşağıdaki koda göre
Kod:#if (HOOK_SOURCE_VERSION != 1098) if (g_pMain->m_PlayerBase && !g_pMain->m_PlayerBase->isInPKZone()) { if (m_dTextTargetHp == NULL) return; g_pMain->SetVisible(m_dTextTargetHp, true); int percent = (int)ceil((hp * 100) / maxhp); std::string max = g_pMain->StringHelper->NumberFormat(maxhp); std::string cur = g_pMain->StringHelper->NumberFormat(hp); std::string str = xorstr("%s/%s (%d%%)"); g_pMain->SetString(m_dTextTargetHp, string_format(str, cur.c_str(), max.c_str(), percent)); } else { if (m_dTextTargetHp == NULL) return; g_pMain->SetVisible(m_dTextTargetHp, false); } #endif }
void CUIClientTargetBarPlug::SetTargetHp(Packet & pkt)
{
uint16 tid, damage, ssid;
uint8 echo, prototype;
int32 maxhp, hp;
pkt >> tid >> echo >> maxhp >> hp >> damage >> ssid;
pkt >> prototype;
/*
1.monster
2.npc
3.bot
4.real user
*/
if (ssid == tid)
return;
if (tid < NPC_BAND || prototype == 3)
{
g_pMain->SetVisible(m_user_info, true);
g_pMain->SetVisible(m_btnDrop, false);
g_pMain->SetState(m_user_info, UI_STATE_BUTTON_NORMAL);
g_pMain->SetState(m_btnDrop, UI_STATE_BUTTON_DISABLE);
TargetNameSet(tid);
}
else if (tid > NPC_BAND)
{
if (prototype == 2)
g_pMain->SetVisible(m_btnDrop, false);
else
g_pMain->SetVisible(m_btnDrop, true);
g_pMain->KOGetSSID = ssid;
g_pMain->SetVisible(m_user_info, false);
g_pMain->SetState(m_user_info, UI_STATE_BUTTON_DISABLE);
g_pMain->SetState(m_btnDrop, UI_STATE_BUTTON_NORMAL);
}
if (g_pMain->m_PlayerBase)
{
return;
g_pMain->SetVisible(m_dTextTargetHp, true);
int percent = (int)ceil((hp * 100.0f) / maxhp);
std::string strPercent = string_format(xorstr("%d%%"), percent);
g_pMain->SetString(m_dTextTargetHp, strPercent);
}
else
{
return;
g_pMain->SetVisible(m_dTextTargetHp, false);
}
}
hocam bu kodu da denedim olmadı kodun bir yerinde sıkıntı var bendeEkli dosyayı görüntüle 6694
Aşağıdaki kodu ile % şeklinde gösterebilirsin ancak senin hiç çekmiyor gibi sabit değer veriyor kodlamanda sıkıntı olabilir.
C++:void CUIClientTargetBarPlug::SetTargetHp(Packet & pkt) { uint16 tid, damage, ssid; uint8 echo, prototype; int32 maxhp, hp; pkt >> tid >> echo >> maxhp >> hp >> damage >> ssid; pkt >> prototype; /* 1.monster 2.npc 3.bot 4.real user */ if (ssid == tid) return; if (tid < NPC_BAND || prototype == 3) { g_pMain->SetVisible(m_user_info, true); g_pMain->SetVisible(m_btnDrop, false); g_pMain->SetState(m_user_info, UI_STATE_BUTTON_NORMAL); g_pMain->SetState(m_btnDrop, UI_STATE_BUTTON_DISABLE); TargetNameSet(tid); } else if (tid > NPC_BAND) { if (prototype == 2) g_pMain->SetVisible(m_btnDrop, false); else g_pMain->SetVisible(m_btnDrop, true); g_pMain->KOGetSSID = ssid; g_pMain->SetVisible(m_user_info, false); g_pMain->SetState(m_user_info, UI_STATE_BUTTON_DISABLE); g_pMain->SetState(m_btnDrop, UI_STATE_BUTTON_NORMAL); } if (g_pMain->m_PlayerBase) { if (m_dTextTargetHp == NULL) return; g_pMain->SetVisible(m_dTextTargetHp, true); int percent = (int)ceil((hp * 100.0f) / maxhp); std::string strPercent = string_format(xorstr("%d%%"), percent); g_pMain->SetString(m_dTextTargetHp, strPercent); } else { if (m_dTextTargetHp == NULL) return; g_pMain->SetVisible(m_dTextTargetHp, false); } }Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Uif'de string ismi "Text_Health" olacak.
ne demek - Genel bilgilendirme m_dTextTargetHp bu kod bağlantısıyla çözüldü sanırım.@macho ile @CMDK hocama cevaplarından dolayı çok teşekkür ederim Allah razı olsun sorunu buldum kodun birini eksik çekmişim düzeldi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evet hocam ikisini tekrar karşılaştırdım kopyalarken satırın biri üst de kalmış acemilikne demek - Genel bilgilendirme m_dTextTargetHp bu kod bağlantısıyla çözüldü sanırım.