Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Target scroll h.k

hanzo_hasashi

KY Üye
İyi aksamlar beyler hedefe malice tarzı veya hedefin scroll bastığını göstermek için nasıl bir yol izleyelim src de nereyi duzenlemeliyim ve uif te düzenlenecek bir yer varmi konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum ❤

Prenses

KY Cezalı Üye
İyi aksamlar beyler hedefe malice tarzı veya hedefin scroll bastığını göstermek için nasıl bir yol izleyelim src de nereyi duzenlemeliyim ve uif te düzenlenecek bir yer varmi konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum ❤
Ücretsiz paylaşan yok verir vermez bilemem o konuda!

ilk infintyko serverimiz kullandık Satısları cıkarttık, Target Scroll systemi ben yapmıstım bi pvpdeki coğaltı maaleesef 2 katı fazla fiyatı eklemis, kodları satıyoruz. Satın almak istiyorsa iletişim geçebilirsi dm !
iyi forumlar dilerim.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
Mantık yürütmek istiyorsan cyberacs de var hocam. Kodlamadan anlıyorsan al ordakini geliştir.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
Hocam anlıyorum uif i de düzenlemek gerekiyor mu gerekiyor ise uif ismi yazarmisin rica etsem
hocam cyberacsnin acs kısmında uif vs. var zaten, hazır olarak ordan alırsınız, oradaki adı dat-3/5/7 vs. gibi bir şeydir. Genelde böyle dışarıdan hpbar altına uif gömerek yapıyorlar. Bir inceleyin.

S

Silinen Üye 2

KY Misafir
Ücretsiz paylaşan yok verir vermez bilemem o konuda!

ilk infintyko serverimiz kullandık Satısları cıkarttık, Target Scroll systemi ben yapmıstım bi pvpdeki coğaltı maaleesef 2 katı fazla fiyatı eklemis, kodları satıyoruz. Satın almak istiyorsa iletişim geçebilirsi dm !
iyi forumlar dilerim.
tm Target Scroll'da sana ait. ama bi sorun var.
2 sene önce başkalarında bu sistem vardı. :D

Prenses

KY Cezalı Üye
Sen beni tanımıyorsu-ki, boş boş konusuyorsu seni tanımıyorum, buraya qelip savunuyorsu "lamercim" kekosu seni Karakteriği bak :), seni buraya qelip savunuyorsu ne kadar gereksiz karakterliği bak ya :d,

S

Silinen Üye 2

KY Misafir
Sen beni tanımıyorsu-ki, boş boş konusuyorsu seni tanımıyorum, buraya qelip savunuyorsu "*" * seni ***** seni :), seni buraya qelip savunuyorsu ne kadar gereksiz * bak ya :d,

Senden 2-3 yıl önce başkalarında target sc vardı. bunu bu kadar önemseme.
Cyber acs'den görüp kendine çektin, Üstüne tamamladın. birde üstüne yatmaya çalışıyorsun.
Ben yaptım ben ürettim diye.

Emre Kendi Yaptığım bir tane bişey göster. :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

hsnarsln

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
bu çocuk bile gider yapıyorsa ko piyasası iyice karışacak reis hakkını verip noktayı koyması lazım artık :)

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt