Reklam
Ya abi nasıl bir şey ben anlamıyorum ya. Ya adam 35bintl dosyalarına para verip hacklenmiş olsa bile neden piyasaya atsın çöpe basar daha iyi.Atacaksanız bile yılbaşından önce olmasın. Yılbaşında evinde 2383 lerle uğraşsın millet.
Madem öyle bir soruda ben soruyorum insanlara 25bin 35bin tl para verdiği dosyaları neden 10bin bandında satıyorsunuz sayın nexusacs@NexusACS sizi buraya davet ediyorum.
Ee alan adam demez mi bu dosyalar el altından bin tl ye satılıyor neden ben 35k verdim diye? Yada yeni alacak kişi demez mi madem el altından satılıyor; herkeste bu dosya var neden satışta diye? Yada neden forum yönetimi konuya el atmıyor diye?
Benim arakdaşım bu adamlardan srcyi 35bin tl ye aldı. Şimdi 10bin bandında satıyorlar. Yine alan kişye haksızlık değil mi madem 10bin olacaktı neden kazıkladınız adamısrc yi mi 25 bin 35 bin bandında satıyor yoksa filesi mi
Çünkü adamın emek emek projesini 35 bin tlye alan arkadaşınız istemeden(şüpheli) publiclediği için 35 bin'e tekrar satamıyor arkadaş bunun neyini anlamadığınızı anlamadım?Benim arakdaşım bu adamlardan srcyi 35bin tl ye aldı. Şimdi 10bin bandında satıyorlar. Yine alan kişye haksızlık değil mi madem 10bin olacaktı neden kazıkladınız adamı
Konuya alican da dahil olucak ?adam parasında umrunda mı sence kimin elinde kaç paraya satılmış
sonuç olarak buradaki herkes ıstırap dosyaları üzerinden gidiyor o dosyaların kaderide aynı oldu
src satıyorsanız bi süre sonra piyasaya düşeceği riskini göze alıp satıyor olmanız lazım,bu kadar takma kafaya sende bro
ben dosyaları kurdum baktım bu arada bu srcye 35k tl veren adamda dolandırılmayı haketmiştir
dosyalarda o kadar eksik varken oto upg vs saçma geldi,asm ilede patchlenmemiş oyunun kendi uileri hooklanmış clientin fps i kötü her yerden bir şey çıkıyor
client paylaşırken koxpda koyunda içine oyuncular yorulmasın upgrade atak fln xd
Bence de ne kadar eklenti o kadar kötü tamamen oyunu otomatikleştirme oluyor resmen. Demek ki bu mecra bunu seviyor. Soranlar olduğu için ekleniyor, devam ediliyor. Bence de umrunda değildir satan adamında mecburen satmış demek ki yoksa neden çıkarsın dünya para verdiği dosyalarını elinden vardır bir amacı illa.adam parasında umrunda mı sence kimin elinde kaç paraya satılmış
sonuç olarak buradaki herkes ıstırap dosyaları üzerinden gidiyor o dosyaların kaderide aynı oldu
src satıyorsanız bi süre sonra piyasaya düşeceği riskini göze alıp satıyor olmanız lazım,bu kadar takma kafaya sende bro
ben dosyaları kurdum baktım bu arada bu srcye 35k tl veren adamda dolandırılmayı haketmiştir
dosyalarda o kadar eksik varken oto upg vs saçma geldi,asm ilede patchlenmemiş oyunun kendi uileri hooklanmış clientin fps i kötü her yerden bir şey çıkıyor
client paylaşırken koxpda koyunda içine oyuncular yorulmasın upgrade atak fln xd
Bu piyasa'da src satılmaz files verilmesi lazım ben de o yapıya geçtim artık.Yazık emeğine yazık ya, o alan adama da büyük ayıp. Şahsi düşüncem, src dağıldıgını biliyor o yüzden ne satarsam kar hesabı. Bu benim şahsi düşüncem.
Ya abi nasıl bir şey ben anlamıyorum ya. Ya adam 35bintl dosyalarına para verip hacklenmiş olsa bile neden piyasaya atsın çöpe basar daha iyi.
Zaten bu piyasanın tek derdi biri hacklensin para vermiş mal bu bedava dosya peşinde..
Bı ara banada aynısını yapacaktı sevgili nxwile discord konuşmaları bile duruyor yalanlarsa direk fotoğraf atarım xd yillarin hirsizidir.
Kimin attığınıda paylaşsan keşke hocamEkli dosyayı görüntüle 5170
Agalar bu kadar konusuyorsunuz ediyorsunuzda bakın bu dosyalar zaten kucaktan kucağa dolaşan herkesin elinde olan dosyalar bu dosyalar bana link olarak atıldığında tarih 23.10.2024 müş geliştiren kişi dosyasını kaptırıyor ise bu benim sorunum değil
siz size gelen dosyaları kendi dosyanız gibi satmanız etik mi oluyor? nxwile adına güvenip alan arkadaşım sizin adınız var diye aldı şuan elinde patlak bitik dosyalar varEkli dosyayı görüntüle 5170
Agalar bu kadar konusuyorsunuz ediyorsunuzda bakın bu dosyalar zaten kucaktan kucağa dolaşan herkesin elinde olan dosyalar bu dosyalar bana link olarak atıldığında tarih 23.10.2024 müş geliştiren kişi dosyasını kaptırıyor ise bu benim sorunum değil
Hocam biraz emeğe saygınız olsun lütfen, düşük bir meblağ karşısında satan olursa mesaj atsın ne demek ya?Merhaba arkadaşlar T-GUARD dosyalarını satın almak için yaklaşık 1 haftadır düşünüyordum hatta girip test serverinde de incemelerde bulundum, tam karar aşamasındayken bu konuyu gördüm, bu dosyaların ya da benzerinin sizlerinde yazdığı şekilde bir şekilde bir çok kişinin eline geçtiğini görüyorum, bu durumda bu dosyalara 30k civarı yüksek meblalar vermek çok mantıklı olmuyor, belki de dolandırılmış olucaktım verdiğim para heba olmuş olucaktı.
Şunu özellikle belirtmek istiyorum, herkesin emeğine sonsuz saygım var, bu işle uğraşıp src nin geliştirilmesini sağlayan herkes belli bir emek veriyor, fakat bu dosyalar piyasaya düştüğü zamanda sizin verdiğiniz büyük emekler ve bizim vereceğimiz büyük meblağlar çöp olabiliyor, bu yüzden madem bu dosyalar el ayağa kadar düşmüş durumda, sizlerden ricam birileri bu dosyayı paylaşırsa çok memnun olurum ben ve ben gibi geliştirme sürecinde kullanıcak arkadaşlar faydalansın ve bir takım kişilere yüksek meblağlar ödemek durumunda kalmayalım. Ücretsiz paylaşılmayacaksa da düşük bir meblağ karşılığında satan varsa eğer mesaj atarsa kendisiyle konuşup dosyaları satın alabilirim.
Dosyayı etik açıdan uygun fiyata satarsa şayet alacaksanız @LupaLanD adlı kişiden satın alın. geliştiren kişi o olduğu söylendi.Merhaba arkadaşlar T-GUARD dosyalarını satın almak için yaklaşık 1 haftadır düşünüyordum hatta girip test serverinde de incemelerde bulundum, tam karar aşamasındayken bu konuyu gördüm, bu dosyaların ya da benzerinin sizlerinde yazdığı şekilde bir şekilde bir çok kişinin eline geçtiğini görüyorum, bu durumda bu dosyalara 30k civarı yüksek meblalar vermek çok mantıklı olmuyor, belki de dolandırılmış olucaktım verdiğim para heba olmuş olucaktı.
Şunu özellikle belirtmek istiyorum, herkesin emeğine sonsuz saygım var, bu işle uğraşıp src nin geliştirilmesini sağlayan herkes belli bir emek veriyor, fakat bu dosyalar piyasaya düştüğü zamanda sizin verdiğiniz büyük emekler ve bizim vereceğimiz büyük meblağlar çöp olabiliyor, bu yüzden madem bu dosyalar el ayağa kadar düşmüş durumda, sizlerden ricam birileri bu dosyayı paylaşırsa çok memnun olurum ben ve ben gibi geliştirme sürecinde kullanıcak arkadaşlar faydalansın ve bir takım kişilere yüksek meblağlar ödemek durumunda kalmayalım. Ücretsiz paylaşılmayacaksa da düşük bir meblağ karşılığında satan varsa eğer mesaj atarsa kendisiyle konuşup dosyaları satın alabilirim.
bende tam olarak bahsettiğiniz duruma vurgu yaptım, belki yanlış anladınız yazdıklarımı, elbette bu dosyalar bir çok kişinin elinde olduğu için ücret verme taraftarı değilim, fakat oldu da kimse ücretsiz paylaşmayacaksa, konu içerisinde bir kaç arkadaşın da yazdığı gibi 1000 tl ye el altından satılıyor şeklinde bir açıklama gördüğüm için böyle bir durum gerçekten mevcutsa bahsi geçen dosyaları satın alabileceğimden bahsettim.Hocam biraz emeğe saygınız olsun lütfen, düşük bir meblağ karşısında satan olursa mesaj atsın ne demek ya?
siz aldınız geliştirdiniz diyelim aynı olayın sizin başınıza gelmeyeceği ne malum. Sizi şiddetle kınıyorum..
Bekleyin düşer piyasaya kimseye ücret vermeyin
Bı ara banada aynısını yapacaktı sevgili nxwile discord konuşmaları bile duruyor yalanlarsa direk fotoğraf atarım xd yillarin hirsizidir.
Çaldı diyorsun ya ben paylaşayımda millet kullansın.