Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SATIŞ T-GUARD ( 1098 - 1299 - 2383 )

feedback23_24

KY Üye
3-4 sene öncesinden başka bir forumdan hatırladım hocam seni. kendini çok geliştirmişsin tebrikler.

Ü

Üye silindi 8238

KY Misafir
bu dosyayı hangi arkadaşlar satın aldılar?
kimler aldı referans verebilirmisiniz?

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
bu dosyayı hangi arkadaşlar satın aldılar?
kimler aldı referans verebilirmisiniz?
Tabi buyrun Discord'uma veya Skype'ye gelin detaylı görüşelim

Discord:

Sunucu açık olan kişiler var isim vermek ismeyenlerde var geliştirmeye devam ediyorlar.
Çinden, Taiwandan, İsveçten, Mısırdan, Türkiyeden kendi geliştiren kişiler var sunucu açmadılar Local çalışıyorlar. @NoMercy

Son düzenleme:

solomonkane

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Referanslarımızı daha detaylı paylaşma imkanınız varmı server ismi gibi hocam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Test client dışında oyunculu sunucularda bakmak istiyorum

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr

Hocam yanlış anlamayın ama, şurda dosyanın ilk halini 20k ya sattılar kimse araştırmadı, şimdi emek verip düzelten, üstelik ne yaptıklarını da gösteren, test serveri bile olana yaptığınız muameleye bakın :)

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com

Merhaba,

Daha önce bahsettiğim gibi Yurt dışındaki ve Türkiye'deki source ve files alan kullanıcılarım Local'de çalışıyorlar veya ismini vermek istemiyorlar. Bende onların isteklerine saygı duyuyorum. Bu sebeple isim ve ya şu kullanıcıdır diyemiyorum. Çünkü, ben ve özellikle benim şirketim T-GUARD olarak gizliliğe önem veriyoruz ve isteklere saygı duyuyoruz. Sektörde acemi olan yeni biri değilim, yıllardır bu işi yaparım ve sözümün de arkasındayım. Hata veya farklı anormal gördüğünüz durumlarda beni bilgilendirebilirsiniz. Hata gördüğünüz durumlarda güncellemeleri sizlere ücretsiz olarak düzenleyip, tekrar çalışır bir halde teslim ediyorum. Yaptığım güncellemelerden herhangi bir ücret talep etmiyorum. Ancak, extra kendinize, sunucularınıza veya müşterilerinize farklı ekleme yapmak istediğiniz durumlar olursa onun için ayrı ücretlendirme talep ediyorum.

Dip not olarak; Yine de sonuçta yazılım işi ve oyun gelişme sürecinde olduğundan dolayı elbet eksikler görülebilir, bu eksiklerde saygı çerçevesinde orta yol bulunup düzenlenebilir. Burada kimse benim dosyalarım milyonluk sorunsuz veya hatasız diyemez, ister istemez tabi ki eksikler çıkabiliyor. Bunun en canlı örneği aktifte olan orijinal Mgame altyapılı usko, krko, jpko gibi sunucularıdır.

@Lazoqlu destekleriniz için teşekkür ederim. <3

Ayrıca, T-GUARD müşterisi olan kullanıcılarımın sunucularına ücretsiz olarak makul seviyede olan DDoS ve Firewall kurulumunu da hediye olarak ekliyorum.

Saygılarımla.

Son düzenleme:

AKUMA

KY Uzman Üye
Yardımsever
Hayırlı Satışlar. Emeğine sağlık.

DIKKAT

KY Üye

satışta olan dosyalar elden ele gezmekte
Kim kime ne kadar geçirirse satılıyor 500 tl 1000 tl gibi rakamlara
sen hala 5.000 tl 10.000 tl istemeye devam edecek misin?

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com

Bu benim güncellemesini yaptığım eski source tahminim 4 -5 ay öncesinindir. Tahmin ediyorum FEEL(Yusuf) kardeşime yaptığım sourcedir.

Tepe tepe kullansın alan ben sadece Yusuf için üzülürüm gerisi umrumda değil. Bu dosyaları kimin neden paylaştığını veya neden satışını yaptığını da biliyorum tamamen zavallılık yani, insanlar para veriyor piyasanın yarısı beleş peşinde, siz gerçek dünyada yaşamıyorsunuz. Burada kar yaptım dersiniz belki de yaparsınız sıkıntı yok ama bir şeyler için ödeme yapan kişilerin ahlarını vahlarını alırsınız benlik bir durum yok.

Ayrıca, bu piyasada benim üstümü karalamak isteyen halen utanmadan bu işleri yapanlar var. Ki zaten ben dosyaların satışını yapmaya başladığım zaman veya birilerine iş yaptığım zaman böyle şeylerin olacağını bildiğim için beni zarara uğratamıcaksınız veya benden bir şey eksilmeyecek buna emin olun. Sahte hesaplarla gelip karalamaya gerek yok ana hesabınlızla gelin öyle görüşelim.

Benim satışını yaptğım srclerin fiyatları belli ben 5 bine 2383 source vermiyorum. Siz benden dosya veya source alan kişilere sorun, o insanları ben bir gün mağdur etmişmiyim ?

Son düzenleme:

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Hayırlı Satışlar. Emeğine sağlık.
Çok teşekkür ederim, sağolun <3

** T-EXTREME 05.12.2024 New Update ( Yeni Güncelleme ) :

TR:

* Yeni Lisans sistemiyle artık T-EXTREME Source satışı iptal edilmiştir. Sadece Files Satışı yapılmaktadır.

* Gm Yetkilerinde yeni yetki güncellemeleri yapıdı.

+tbl : Yetkisi olan GM karakterler artık +tbl ile .tbl dosyalarını kayıt edebilecekler.
+preward: Yetkisi olan GM karakterler artık +preward ile Online veya Online Olmayan kullanıcılara günlük premium hediyelerini manuel olarak verebilecekler.
+kralsec / +kralyap : Yeni krallık sistemi güncelleme ardından yetkisi olan GM karakterler oyun içi kral seçimi ve kral seçimyle birlikte yapılan sağ np sıfırlaması yapabilecekler.

* Database SERVER_SETTINGS bölümüne:

-- Kurian Aktif/Pasif özelliği eklendi.

-- Krallık seçim günü ayarlama gibi yeni eklentiler getirildi.

* Birfrost kazanan ırk ve kaybeden ırk aynı anda giriş sağlayabiliyordu, bu sorun çözüldü. Artık kazanan ırk Birfrost'a giriş yaptıktan 30dakika sonra diğer ırk birfrosta giriş yapabilecek. (Giriş Süresi Ayarlanabilir)

* 1098 Bölümü için monster spawn ve harita düzenlemeleri yapıldı.

* 1098 Version'da belirli bir levelden sonra Exp % de görünmemesi ve canavarlara son vuruştaki hasar göstermemesi düzenlendi.

* 2383 Usko Quest sisteminde olan eksik görevler ve bazı görevleri alıp iptal edildikten sonra tekrar alınmaması düzenlendi.

* Slave Priest hareket fonksiyonu, yetenekleri ve eşyaları 1098 ve 2383 için tekrardan düzenlendi.

* Hp,Ac,Sw gibi Scrollar bitmeye yakınken 'Slave Merchant' açılıp eşyalar pazara koyulduktan sonra Slave Merchant'ı kapattığımızda adetlerinin tekrardan eski haline dönmesi düzeltildi.

* Auto Upgrade için tekrardan işlemci optimizasyonu yapıldı.

* Pazar sistemlerinde artık TL-KC-NOAH ile alım satım ve Pazar açmadan eşyanın özelliklerini gösteren Usko still sistem ayarlandı.

* NEW_UPGRADE sistemi için çalışmalar devam ediyor. Eksik eşyaların upgrade edilmemsi %90 oranla düzeltildi.

* Premium kullanıcılarına özel 'Daily Premium Reward' günlük hediye sistemi eklendi. Oyuncular oyunda olsa veya olmasada hediyeler alabilecekler. ( Ödüller sadece bir karaktere gelmektedir. )

ENG:

* With the new License system, T-EXTREME Source sales have now been cancelled. Only Files are sold.

* New authorization updates have been made in GM Authorizations.

+tbl: GM characters with authority will now be able to save .tbl files with +tbl.
+preward: Authorized GM characters will now be able to manually give daily premium gifts to Online or Non-Online users with +preward.
+kralsec / +kingap: After the new kingdom system update, authorized GM characters will be able to perform in-game king selection and the right np reset made with the king election.

* To the Database SERVER_SETTINGS section:

-- Kurian Active/Passive feature added.

-- New additions such as setting the kingdom election day have been introduced.

Birfrost winning race and losing race could enter at the same time, this problem has been solved. Now, 30 minutes after the winning race enters Birfrost, the other race will be able to enter Birfrost. (Entry Time Adjustable)

* Monster spawn and map adjustments have been made for Episode 1098.

* In Version 1098, it was fixed that after a certain level, Exp % would not appear and the damage from the last hit to monsters would not be displayed.

* 2383 Missing quests in the Usko Quest system and some quests not being taken again after being canceled were fixed.

* Slave Priest movement function, abilities, and items have been reworked for 1098 and 2383.

* It has been fixed that when Scrolls such as Hp, Ac, Sw are almost finished and the 'Slave Merchant' is opened and the items are put on the merchant, when we close the Slave Merchant, their numbers return to their previous state.

* Processor optimization has been made again for Auto Upgrade.

* In the Merchant Systems, the Usko still system has now been adjusted for buying and selling with TL-KC-NOAH and showing the properties of the items without opening the Merchant.

* Updates continues for the NEW_UPGRADE system. Missing items not being upgraded has been fixed by 90%.

* 'Daily Premium Reward' daily gift system has been added for Premium users. Players will be able to receive gifts whether they are in the game or not. (Rewards are given to only one character.)

Son düzenleme:

dogandeniz12

KY Saygın Üye

Bu bozuk dosya bunu biliyorum maykoyu oyuna bile sokamazsin bu src de emin ol ?

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
CyberACS :D RPGUARD :D daha başka yer var mı reis :D
Dışarda tutulan ne varsa dosyalara çekmek istedim çünkü genel olarak oyuncuların her şeye daha kolayca ulaşabileceği bir oyun, ortam yapmak istedim. Neticesinde bende dahil olmak üzere 35 yaş üstüyüm evden, işten veya geçim derdinden topu topu günde 1-2 saat ilgilenebiliyoruz kendimizle sosyal hayat genel olarak bize kalmıyor bile. Hem hevesimizi alalım hem kafamız dağılsın hem de sıcak, kolay bir ortam olursa oyuncular daha hoşnut kalırlar diye düşündüm. Ve evet dosyaları bir yerlerden satın aldım. Yeri geldi ücretiyle yaptırdım bazılarını ben düzelttim vs vs. bu hale geldi dostum :)

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt