Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SATIŞ T-GUARD ( 1098 - 1299 - 2383 )

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Yeni Yönetim Paneli eklendi.

1774229382032.png

Son düzenleme:

Kaelix

KY Kıdemli Üye
Taklitler gerçeği yansıtır diye bir söz var cuk oturmus sana ne diyim ki. Birşey denilirde sevdiğim bir dostum yanında Allaha Havale ediyorum.:( (y)

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Hayırdır derdiniz nedir tek siz mi yapabiliyorsunuz 50k 100k bu paneller için isteyen siz değil misiniz web editore ? 5 para etmez panellerinizden 10 kat iyisini yaptım ki ilgim alakam olmadığı halde böyle bir şey yapabildim. ? @SinanOzturk

Asıl benim de sana diyecek çok sözüm varda bende konuşmuyorum ortak tanıdığımız var diye en azından gidip millete üstünde çalışıtığımız projeleri göstermiyorum veya vermiyorum perulu adama sevgiler @Kaelix

GUNEYHAN

S.Moderatör
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
1774270654416.png

@SinanOzturk elleşme zaten tam yapamamış :) Yapay zekada bir yere sonuçta. Azminden dolayı tebrik et kötü söz etme :)

metinhan11

KY Üye
Hayırdır derdiniz nedir tek siz mi yapabiliyorsunuz 50k 100k bu paneller için isteyen siz değil misiniz web editore ? 5 para etmez panellerinizden 10 kat iyisini yaptım ki ilgim alakam olmadığı halde böyle bir şey yapabildim. ? @SinanOzturk

Asıl benim de sana diyecek çok sözüm varda bende konuşmuyorum ortak tanıdığımız var diye en azından gidip millete üstünde çalışıtığımız projeleri göstermiyorum veya vermiyorum perulu adama sevgiler @Kaelix
Sen benim muhattabim bile olmazsın emek hırsızı seni kendi fikrin yok senin daha neyi vermişim kime vermisim suçlamalarını kendine sakla bence işine bak hakkımı helal etmiyorum ben bunuda bil konustuguma ağzımı yorduguma degmezssin çok iyisin ya nerde la sunucular seninle çalışanların serverleri hadi bakalim ifsalatma kendini istersen isine bak hadeeeee
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kime neyi satmisim yada vermisim her kendi yaptiklarimida sana vermedim sende kopyaladım onları diyosan kimseye satmadim onları satın aldiklarimi vermek istediklerine verdim buda seni ilgilendirmez kendim düşündüm kendim tasarladim kendim verdim yada sattım.bana diyordun ya kanatları kullanmicam hadi bakiyim sözünün eri ol ama videolarında bile paylasmissin anlayana

SinanOzturk

KY Uzman Üye
Coder
ister

Yap kardeşim 10 kat değil 100 kat iyisini yap hep beraber alkışlayalım bunda kimseye bişey diyeceğim olamaz zaten
ama 5 para etmez dediğin şeyi birebir niye kopyalıyosun o halde ulan sıralamayı değiştir konumunu değiştir 5 para etmez dediğin şeyde biraz özgünlük kat eyvallah diyelim piyasada editor mü yok benım onlarla neden derdim olsun ki olmadı da zaten
hem 5 para etmez deyip hem birebir kopyalıyosun bu ne tezat
bide çakma hesapla gelip benden fiyat mı aldın kardeşim nerden biliyosun 50 k 100k fiyat çektiğimi aklını mı kaybettin bi yerlerde :D :D:D
50 k 100k ne lan bi editore :D :D :D :D :D çok güldürdün beni allahta seni güldürmesin :D
Screenshot_2.png
Screenshot_4.png

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Sen benim muhattabim bile olmazsın emek hırsızı seni kendi fikrin yok senin daha neyi vermişim kime vermisim suçlamalarını kendine sakla bence işine bak hakkımı helal etmiyorum ben bunuda bil konustuguma ağzımı yorduguma degmezssin çok iyisin ya nerde la sunucular seninle çalışanların serverleri hadi bakalim ifsalatma kendini istersen isine bak hadeeeee

Kime neyi satmisim yada vermisim her kendi yaptiklarimida sana vermedim sende kopyaladım onları diyosan kimseye satmadim onları satın aldiklarimi vermek istediklerine verdim buda seni ilgilendirmez kendim düşündüm kendim tasarladim kendim verdim yada sattım.bana diyordun ya kanatları kullanmicam hadi bakiyim sözünün eri ol ama videolarında bile paylasmissin anlayana
:D dfgdfgdfgdfg peki ondan. O perulu adamdan aldığın klasöre dahi taşınmayan hataları kanatları diyorsan Macho'ya parasını ödeyip tekrar yaptırdım ki, Macho tekrar 0 dan yaptı bize istersen sorabilirsin.

metinhan11

KY Üye
:D dfgdfgdfgdfg peki ondan. O perulu adamdan aldığın klasöre dahi taşınmayan hataları kanatları diyorsan Macho'ya parasını ödeyip tekrar yaptırdım ki, Macho tekrar 0 dan yaptı bize istersen sorabilirsin.
Sen o dosyaları aldinmi simdi benim aldığım dosyaları machoyami duzelttirdin yoksa sadece uzantılarını değiştirtip sifrelemeyi yaptırdın düzeltme dediğin ne Tolga yeme beni eski ben degilim ona göre o pavallari sana inan insanlara anlat ki gördüğünü uyarıyorum

Adam olan sözünde durursa neyse wpdeki konusmani unutmuşsun belli sözünü bile tutamiyosun yazık sana

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Rica etsem gereksiz polemik yaratan kişilerin yazılarını silebilir misiniz tartışmalık bir durum yok çekemeyen anten taksın nediyim :unsure: @admin

admin

Founder
Web
ko-yardim.com

asdfgx123

KY Üye
Ben arkadaşdan hizmet aldım bireysel olarak oynayan biriyim gayet ilgili ve yardımcı biri fiyat konusunda elinden geleni yaptı buradan kendisine tekrar teşekkür ederim.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt