Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

FARM ⏩ SULTANKO ⚔️ 4K Client v.2369 – ********* Tekrar Sahalarda! ⚔️ Offical 25.12.2025 ⚔️ Re-Connect Sistemi. ⚔️

aeyldrmm

KY Üye
Eleştiri başka, iftira başka.
DB bozuk, skill çalışmıyor, görev yok gibi iddialar tamamen asılsızdır; oynayan herkes neyin çalışıp neyin çalışmadığını net şekilde görmektedir.
GM tarafından item dağıtımı gibi bir durum da yoktur, kanıtı olan varsa paylaşır, yoksa bu söylemler sadece algı oluşturmaya yöneliktir.
Beğenmeyen arkadaşlar oynamayabilir, kimseye zorla client indirtmiyoruz.

Konuyu daha fazla uzatmayacağım, iyi forumlar.
Size 2 hafta önce görevler çalışmıyor diye yazan ilk kişi benim, Priest açıp master açamadığım için yazanda benim. Hepsini herkes girip deneyebilir şuan.
1770151917232.png

Oyunda bizim bilmediğimiz gizli saklı bir yerdeki slotta Fortified Gem var ve bizim mi haberimiz yok? CR yalanını boşuna sıkma çünkü bunu oradan elde edemiyoruz. Pazar botları satıyormuş, şu oyuna girdiğimizden beri 1 tane pazar botu görmedik ama insanlar ne hikmetse +3 basacak kadar almış :D

Silinen üye 471

KY Cezalı Üye
Arkadaşlar Pazar Botlarını Tekrar Aktif Ettiğimizde Oyun Parasıyla Satın Alabiliyorsunuz :)
Size 2 hafta önce görevler çalışmıyor diye yazan ilk kişi benim Stone Golemlerden Tüplerinizi ÇIkarmak Mı Zor Geldi.

aeyldrmm

KY Üye
Arkadaşlar Pazar Botlarını Tekrar Aktif Ettiğimizde Oyun Parasıyla Satın Alabiliyorsunuz :)
Size 2 hafta önce görevler çalışmıyor diye yazan ilk kişi benim Stone Golemlerden Tüplerinizi ÇIkarmak Mı Zor Geldi.
1770152171198.png

Bir GM bu kadar eşek olmamalı mesela. Priest master tüpünün biri var diğeri nerede? Mage tüpleri nerede anlatsana biraz :D

aeyldrmm

KY Üye
Yaw nerden geldin swye bi ton sw açılıyor gidip orda oynasana :D Ha pardon Barınamıyorsun değilmi orda :/ üzüldüm...
Hani çıkıyordu tüpler stone golemden :D Hani her şey sorunsuzdu :D Bekle daha görev videosu geliyor hemen kaçma
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tut bunuda görevler sorunsuzmuş. AYNEEEEEEEEEEEEEEEN bu sadece 1 tanesi daha bundan onlarca var

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt