Reklam
Size 2 hafta önce görevler çalışmıyor diye yazan ilk kişi benim, Priest açıp master açamadığım için yazanda benim. Hepsini herkes girip deneyebilir şuan.Eleştiri başka, iftira başka.
DB bozuk, skill çalışmıyor, görev yok gibi iddialar tamamen asılsızdır; oynayan herkes neyin çalışıp neyin çalışmadığını net şekilde görmektedir.
GM tarafından item dağıtımı gibi bir durum da yoktur, kanıtı olan varsa paylaşır, yoksa bu söylemler sadece algı oluşturmaya yöneliktir.
Beğenmeyen arkadaşlar oynamayabilir, kimseye zorla client indirtmiyoruz.
Konuyu daha fazla uzatmayacağım, iyi forumlar.
Arkadaşlar Pazar Botlarını Tekrar Aktif Ettiğimizde Oyun Parasıyla Satın Alabiliyorsunuz
Size 2 hafta önce görevler çalışmıyor diye yazan ilk kişi benim Stone Golemlerden Tüplerinizi ÇIkarmak Mı Zor Geldi.
Yaw nerden geldin swye bi ton sw açılıyor gidip orda oynasanaEkli dosyayı görüntüle 14471
Bir GM bu kadar eşek olmamalı mesela. Priest master tüpünün biri var diğeri nerede? Mage tüpleri nerede anlatsana biraz![]()
Hani çıkıyordu tüpler stone golemdenYaw nerden geldin swye bi ton sw açılıyor gidip orda oynasanaHa pardon Barınamıyorsun değilmi orda :/ üzüldüm...