Reklam
Herşey mi bozuk güldürme yiğen sağlam dosya bul o halde sen aç 1 tane ne adamlar varya oynamıcaksan kötüleme serveri bak işine seni zorla tutmuyorlar burdaÇöp server herşeyi bozuk oyuna gm diye adam koymuşlar herkese item dağıtıyor **** dolu zaten oynayan 2 kişi var biri gm diğeride garibim bitane adam
Oynamayan adamın yorumu da çöp olur. Server kötü diyene kadar kendin bir şey başarsaydın keşke. Beğenmiyorsan defol git, burada boş yapma.Çöp server herşeyi bozuk oyuna gm diye adam koymuşlar herkese item dağıtıyor **** dolu zaten oynayan 2 kişi var biri gm diğeride garibim bitane adam
Eyvallah knk! Tebrik mesajını görünce morale geldik ? Desteğinle daha güçlü olacağız, devamı gelir beraber!Herşey mi bozuk güldürme yiğen sağlam dosya bul o halde sen aç 1 tane ne adamlar varya oynamıcaksan kötüleme serveri bak işine seni zorla tutmuyorlar burda
hesabını yeni açmışsın sırf serveri kötülemek için zorlayanmı var gel oyna diye gayet güzel serverÇöp server herşeyi bozuk oyuna gm diye adam koymuşlar herkese item dağıtıyor **** dolu zaten oynayan 2 kişi var biri gm diğeride garibim bitane adam
Eyvallah knk! Desteğini görmek güzelhesabını yeni açmışsın sırf serveri kötülemek için zorlayanmı var gel oyna diye gayet güzel server
Şu an acayip boş yapıyorsun. Bu forumda gerçekten birilerine yardım eden birisi varsa başında bu adam geliyor farkında mısın?yorum yapanların 1i gm biride hayattaki tek başarısı boş server'da item basmak olan bi arkadaşımız derleme toplama src'lerle db'yle server kurulmuyor Günayhan'dan biraz ders al Hesabı yeni açıp kötülemeye gelmedim bo
Bak İnan Ayhanın Emeklerin tek bir zerre lafım yok uğraşıyor bişeyler yapıyor, ama etrafındaki adamları eksiltirse bişeyler başaracak etrafında boş adam çokŞu an acayip boş yapıyorsun. Bu forumda gerçekten birilerine yardım eden birisi varsa başında bu adam geliyor farkında mısın?
ne boş insansın sen kardeşim oynamıcaksan da oynama burda boş yorum yapma ister gm olurum ister benim serverim olur bu seni hiç ilgilendirmez lafı da değiştirme Güneyhandan biraz ders alma nedir ya iyi insan güneyhan ama bu muhabbette güneyhan yok sana söyleyimyorum yapanların 1i gm biride hayattaki tek başarısı boş server'da item basmak olan bi arkadaşımız derleme toplama src'lerle db'yle server kurulmuyor Günayhan'dan biraz ders al Hesabı yeni açıp kötülemeye gelmedim boş yorumlara öncü olmaya geldim .
ne boş insansın sen kardeşim oynamıcaksan da oynama burda boş yorum yapma ister gm olurum ister benim serverim olur bu seni hiç ilgilendirmez lafı da değiştirme Güneyhandan biraz ders alma nedir ya iyi insan güneyhan ama bu muhabbette güneyhan yok sana söyleyim
Admin konu kilit lütfen yoksa daha büyütecem konuyu boş muhabbetleri sevmiyorum kim oynar kim oynamaz bu adamı ilgilendirmez
başkalarını ne katıyorsun guneyhanda sultankoda buradaki bir çok kişide ıstrap src den esinlenmiştir ne boş yapiyorsun hem sanane ayhan yada doğan yada ben ister sw açarlar isterlerse burada yardım konusu olan vatandaşlara yardım ederler sultako ne battı sana böyle anlamadım kıse ve öz boş yapiyorsun insanları rahatsız ediyorsun adam olan biri server tanıtım bölumunde açılan yere hayırlı olsun der başka boş yapmaz adam olan dedim bunu der anladın sen onu.yorum yapanların 1i gm biride hayattaki tek başarısı boş server'da item basmak olan bi arkadaşımız derleme toplama src'lerle db'yle server kurulmuyor Günayhan'dan biraz ders al Hesabı yeni açıp kötülemeye gelmedim boş yorumlara öncü olmaya geldim .
Kim ne src kullanmış, kim kimin adamı bunlar beni ilgilendirmiyor.
Server ortada, isteyen girer dener, istemeyen yoluna bakar.
Oynamadan ahkâm kesmek yerine emek verenlere saygı göstermek daha doğru olur.
Konuyu uzatmayacağım.
ŞAKLABAN SANA DENIR TABI GM SANA YARDIM ETMIYOR SENDE OYUNU KOTULE DUR YAZIK SEN TAM ŞAKLABANSIN SU KATILMAMIŞ ŞAKLABANSIN HEMDE HAA BIRDE SANA SUNU SOYLEYEYIM GM OLSUN VE YA ADMIN OLSUN OYUNDA HICKIMSEYE AMA HICKIMSEYE ITEM YARDIMI YAPMIYORLAR . USERLER HATALARI BULUP GM YADA ADMINE PAYLASIYORLAR BUNDA SIKINTI GOREMEDIM SEN ONCE BI KENDINI DUZELT YADA DUZELTME SANA KIM DEDIYSE ŞAKLABANLIK YAP DIYE SEN GIT ONUN ŞAKLABANINI YAP TAMAM...Tamamen zaman kaybı, DB bozuk, skiller çalışmıyor, görevler çalışmıyor, her mouse hareketinde donuyor, client kendi kendine kapanıyor, gm denecek adamlar oyunda +10 açık degilken kankilerine item verip full set ortalıkta gezdiriyor insanın gözüne soka soka. fortified takıların elde edilecek hiç bir yeri yokken eleman +3 takıyla geziyorŞaklaban mekanı
AGLAMA OYNAAAAAAAAAA, GERÇEKLERİ SÖYLEYİNCE BOZUK PLAK GİBİ GIYIR GIYIR ÖTÜYORSUNUZŞAKLABAN SANA DENIR TABI GM SANA YARDIM ETMIYOR SENDE OYUNU KOTULE DUR YAZIK SEN TAM ŞAKLABANSIN SU KATILMAMIŞ ŞAKLABANSIN HEMDE HAA BIRDE SANA SUNU SOYLEYEYIM GM OLSUN VE YA ADMIN OLSUN OYUNDA HICKIMSEYE AMA HICKIMSEYE ITEM YARDIMI YAPMIYORLAR . USERLER HATALARI BULUP GM YADA ADMINE PAYLASIYORLAR BUNDA SIKINTI GOREMEDIM SEN ONCE BI KENDINI DUZELT YADA DUZELTME SANA KIM DEDIYSE ŞAKLABANLIK YAP DIYE SEN GIT ONUN ŞAKLABANINI YAP TAMAM...