Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SOURCE Srgame nxwile nin V2383 v1098 Sattığı Files Source

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar
Srgame nxwile olarak bilinen kisi tarafından tarafıma yalan yanlış bilgilerle sattığı dosyalardir

Not: Buzamana kadar ilk defa alışveriş yapmıyorum lakin İlk defa aldığım bir dosyayı paylaşıyorum bunu geçmişimi araştırarakta teyit edebilirsiniz kendimi gizleme ihtiyacında hiç bulunmadım.

至于我为什么要打开这样一个话题,我自己的一个具体问题并没有出现任何问题。

朋友卖的时候,就是他说要随心所欲买文件,添加、使用的文件,卖了之后,即使有他知道的问题,比如游戏服务器爆炸,他解决不了,我没有把文件卖给你,我卖了源,你就做,你就做。存在分歧、敌意等。不,我想分享他说他正在出售的文件,因为他公开欺骗了我们,这样就不会有人受到伤害

Gameserver 正在爆炸
机器人系统存在问题
auto 事件中存在问题
我什至无法测试 slave merchan 和 dupe 事件,检查一下,因为它处于我们无法使用的级别。
祝大家论坛愉快

隐藏文本:不能引用。***

这些文件是不是垃圾,或者实际上有 1-2 个值得花钱的错误,如果您在评论中分享它们,人们将被告知谁在做他们正在做的事情。
nkyou塔

Graph. Desig.
Yardımsever
eyvallah

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Thankşekkürler.

KY Saygın Üye
Coder
Web
kohelper.net
Merhaba arkadaşlar
Srgame nxwile olarak bilinen kisi tarafından tarafıma yalan yanlış bilgilerle sattığı dosyalardir

Not: Buzamana kadar ilk defa alışveriş yapmıyorum lakin İlk defa aldığım bir dosyayı paylaşıyorum bunu geçmişimi araştırarakta teyit edebilirsiniz kendimi gizleme ihtiyacında hiç bulunmadım.

Neden böyle bir konu açıyorum konusuna gelirsek ortada benim şahsıma ait özel bir tek sonucu oluşan bir problem yoktur.

Arkadaş sattiginda sorunsuz sizin istediginiz gibi dosyalar al eklemeni yap kullan dedigi dosyalardir sattıktan sonra ise gameserver patlaması gibi kendisininde bildiği sorunlar olduğu halde cozemeyip tarafıma ben sana files satmadım source satdım sen yapacaksın edeceksindiye dönüş yaptığı dosyalardir. Ortada bir anlaşmazlık husumet vs. Yoktur direk açık açık bizi dolandırdığı için satıyorum dediği dosyalarını paylasmak istedim kimse madur olmasin

Gameserver patlıyor
Bot sisteminde sıkıntılar vardır
Oto eventlerde sikintilar vardır
Slave merchan ve dupe olaylarini test dahi edemedim kullanamiyacagimiz seviyede olduğu için inceleyin bakın.
Herkese iyi forumlar dilerim

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

bu dosyalar çöpmü yoksa yok ya aslında para eder 1-2 hatası var sadece mi yorumlarda paylaşırsanız kim nasıl işler yapıyor insanlar bilgilensin.
konu ney la

KY Kıdemli Üye
Teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler

Üst Alt