Reklam
파일공유감사합니다.안녕하세요 친구들
이 파일은 Srgame nxwile이라는 사람이 허위 정보를 담아 나에게 판매한 파일입니다.
참고: 제가 구매한 건 이번이 처음은 아니지만, 제가 구매한 파일을 공유하는 건 이번이 처음입니다. 제 과거를 조사해보면 확인할 수 있습니다. 저는 제 자신을 숨길 필요성을 느껴본 적이 없습니다.
제가 이런 주제를 꺼낸 이유는, 저에게 특정한 결과를 가져올 문제가 없기 때문입니다.
이 파일들은 친구가 팔 때, "원하는 대로 파일을 사서 추가하고, 사용하세요"라고 아무 문제 없이 말하는 파일입니다. 하지만 팔고 난 후에는 자신이 알고 있는 문제를 해결할 수 없습니다. 예를 들어 게임 서버 폭발 사건이 있었는데, 그는 "나는 당신에게 파일을 팔지 않았고, 소스를 팔았을 뿐이야. 당신은 당신이 하는 대로 하면 돼"라고 말하며 나에게 돌아왔습니다. 의견 불일치, 적대감 등이 있습니다. 직접적인 사기꾼이라는 건 존재하지 않으니, 그가 판매한다고 말한 파일을 공유해 아무도 피해를 보지 않도록 하려고 했습니다.
게임서버가 폭발하고 있습니다
봇 시스템에 문제가 있습니다
자동 이벤트에 문제가 있습니다
노예상인과 사기 이벤트는 사용할 수 없는 레벨이어서 테스트조차 할 수 없었습니다. 확인 부탁드립니다.
모두에게 좋은 포럼이 되길 바랍니다
*** 숨겨진 텍스트: 인용할 수 없습니다. ***
이 파일들이 쓰레기인가 아닌가? 사실 돈의 가치가 있다. 오류가 1-2개뿐인가? 사람들이 누가 무엇을 하는지 알 수 있도록 댓글로 공유해 줄 수 있나?
25xx bahsediyorsan o da bu başkada onda dosya yoktu 2 dosyada düştü foruma.Youtube Kanalında Paylastıgı Dosyalarla Alakası Olmayan Bır Durum Hocam Bu Kurdum Dosyaları Alakası Yok Yanı
tyyyHello friends
These are files sold to me with false information by a person known as Srgame nxwile.
Note: This is not the first time I have made a purchase, but this is the first time I am sharing a file I have purchased. You can confirm this by researching my past. I have never felt the need to hide myself.
As for why I am opening such a topic, there is no problem that has a specific outcome specific to me.
When a friend sells files, they are files that he says you can buy and use as you wish without any problems, but after selling them, he says there are problems such as the gameserver explosion that he knows about, but he cannot solve them and returns to me saying I did not sell you the files, I sold you the source, you will do it. There is no disagreement, hostility etc. He directly said that he is selling them because he scammed us, I wanted to share the files so that no one would be victimized.
Gameserver is exploding
There are problems with the bot system
There are problems in auto events
I couldn't even test the slave merchan and dupe events, since they are at a level we can't use, please check them out.
I wish everyone a good forum
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Are these files garbage or not? They are actually worth money. Are there only 1-2 errors? Could you share them in the comments so people can learn who is doing what?
Merhaba arkadaşlar
Srgame nxwile olarak bilinen kisi tarafından tarafıma yalan yanlış bilgilerle sattığı dosyalardir
Not: Buzamana kadar ilk defa alışveriş yapmıyorum lakin İlk defa aldığım bir dosyayı paylaşıyorum bunu geçmişimi araştırarakta teyit edebilirsiniz kendimi gizleme ihtiyacında hiç bulunmadım.
Neden böyle bir konu açıyorum konusuna gelirsek ortada benim şahsıma ait özel bir tek sonucu oluşan bir problem yoktur.
Arkadaş sattiginda sorunsuz sizin istediginiz gibi dosyalar al eklemeni yap kullan dedigi dosyalardir sattıktan sonra ise gameserver patlaması gibi kendisininde bildiği sorunlar olduğu halde cozemeyip tarafıma ben sana files satmadım source satdım sen yapacaksın edeceksindiye dönüş yaptığı dosyalardir. Ortada bir anlaşmazlık husumet vs. Yoktur direk açık açık bizi dolandırdığı için satıyorum dediği dosyalarını paylasmak istedim kimse madur olmasin
Gameserver patlıyor
Bot sisteminde sıkıntılar vardır
Oto eventlerde sikintilar vardır
Slave merchan ve dupe olaylarini test dahi edemedim kullanamiyacagimiz seviyede olduğu için inceleyin bakın.
Herkese iyi forumlar dilerim
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bu dosyalar çöpmü yoksa yok ya aslında para eder 1-2 hatası var sadece mi yorumlarda paylaşırsanız kim nasıl işler yapıyor insanlar bilgilensin.
tesekkurlerMerhaba arkadaşlar
Srgame nxwile olarak bilinen kisi tarafından tarafıma yalan yanlış bilgilerle sattığı dosyalardir
Not: Buzamana kadar ilk defa alışveriş yapmıyorum lakin İlk defa aldığım bir dosyayı paylaşıyorum bunu geçmişimi araştırarakta teyit edebilirsiniz kendimi gizleme ihtiyacında hiç bulunmadım.
Neden böyle bir konu açıyorum konusuna gelirsek ortada benim şahsıma ait özel bir tek sonucu oluşan bir problem yoktur.
Arkadaş sattiginda sorunsuz sizin istediginiz gibi dosyalar al eklemeni yap kullan dedigi dosyalardir sattıktan sonra ise gameserver patlaması gibi kendisininde bildiği sorunlar olduğu halde cozemeyip tarafıma ben sana files satmadım source satdım sen yapacaksın edeceksindiye dönüş yaptığı dosyalardir. Ortada bir anlaşmazlık husumet vs. Yoktur direk açık açık bizi dolandırdığı için satıyorum dediği dosyalarını paylasmak istedim kimse madur olmasin
Gameserver patlıyor
Bot sisteminde sıkıntılar vardır
Oto eventlerde sikintilar vardır
Slave merchan ve dupe olaylarini test dahi edemedim kullanamiyacagimiz seviyede olduğu için inceleyin bakın.
Herkese iyi forumlar dilerim
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bu dosyalar çöpmü yoksa yok ya aslında para eder 1-2 hatası var sadece mi yorumlarda paylaşırsanız kim nasıl işler yapıyor insanlar bilgilensin.