Reklam
Bizim bi yanlışımızı duydunda bizim mi haberimiz yok?akıncının dosyaları görmedim ama bu forumda dosya alacaksanız @YNG harici dosya almanızı tavsiye etmem
? sana bir sıkıntı mı verdikakıncının dosyaları görmedim ama bu forumda dosya alacaksanız @YNG harici dosya almanızı tavsiye etmem
hocam seni tanımam ama hagenle çalıştığını biliyorum ayrıca senin grafikçi olduğunu da biliyorum. sana ait bir dosya sattığını görmedim hiç son zamanlarda çıkardıysanız bilmemBizim bi yanlışımızı duydunda bizim mi haberimiz yok?
paylaşım için teşekkürler rar şifresini de yazarsanız iyi olur.Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi kendisinden kendi belirlediği miktarda ücretini ödeyerek aldığım dosyalar parasını ödedik madem herkes faydalansın
Not: Buzamana kadar ilk defa alışveriş yapmıyorum lakin İlk defa aldığım bir dosyayı paylaşıyorum bunu geçmişimi araştırarakta teyit edebilirsiniz kendimi gizleme ihtiyacında hiç bulunmadım.
benim için bu dosyaların maddi değeri yoktur. sizlerde inceleyin varsa içinde kayda değer birşey kullanın buyrun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu dosyalar çöpmü yoksa yok ya aslında para eder 1-2 hatası var sadece mi yorumlarda paylaşırsanız kim nasıl işler yapıyor insanlar bilgilensin.
rar şifresi 228181Aarar şifresi nedir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
YNG bu tür adamları yanında gezdirip kendi itibarını bozuyor sadece tek başına iş yapıp yanına kimseleri almazsa daha iyi olur bence
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi kendisinden kendi belirlediği miktarda ücretini ödeyerek aldığım dosyalar parasını ödedik madem herkes faydalansın
Not: Buzamana kadar ilk defa alışveriş yapmıyorum lakin İlk defa aldığım bir dosyayı paylaşıyorum bunu geçmişimi araştırarakta teyit edebilirsiniz kendimi gizleme ihtiyacında hiç bulunmadım.
benim için bu dosyaların maddi değeri yoktur. sizlerde inceleyin varsa içinde kayda değer birşey kullanın buyrun.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bu dosyalar çöpmü yoksa yok ya aslında para eder 1-2 hatası var sadece mi yorumlarda paylaşırsanız kim nasıl işler yapıyor insanlar bilgilensin.
teşekrlerMerhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi kendisinden kendi belirlediği miktarda ücretini ödeyerek aldığım dosyalar parasını ödedik madem herkes faydalansın
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***