Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SOURCE Srgame nxwile nin V2383 v1098 Sattığı Files Source

KY Saygın Üye
Yardımsever
Merhaba arkadaşlar
Srgame nxwile olarak bilinen kisi tarafından tarafıma yalan yanlış bilgilerle sattığı dosyalardir

Not: Buzamana kadar ilk defa alışveriş yapmıyorum lakin İlk defa aldığım bir dosyayı paylaşıyorum bunu geçmişimi araştırarakta teyit edebilirsiniz kendimi gizleme ihtiyacında hiç bulunmadım.

Neden böyle bir konu açıyorum konusuna gelirsek ortada benim şahsıma ait özel bir tek sonucu oluşan bir problem yoktur.

Arkadaş sattiginda sorunsuz sizin istediginiz gibi dosyalar al eklemeni yap kullan dedigi dosyalardir sattıktan sonra ise gameserver patlaması gibi kendisininde bildiği sorunlar olduğu halde cozemeyip tarafıma ben sana files satmadım source satdım sen yapacaksın edeceksindiye dönüş yaptığı dosyalardir. Ortada bir anlaşmazlık husumet vs. Yoktur direk açık açık bizi dolandırdığı için satıyorum dediği dosyalarını paylasmak istedim kimse madur olmasin

Gameserver patlıyor
Bot sisteminde sıkıntılar vardır
Oto eventlerde sikintilar vardır
Slave merchan ve dupe olaylarini test dahi edemedim kullanamiyacagimiz seviyede olduğu için inceleyin bakın.
Herkese iyi forumlar dilerim

bu dosyalar çöpmü yoksa yok ya aslında para eder 1-2 hatası var sadece mi yorumlarda paylaşırsanız kim nasıl işler yapıyor insanlar bilgilensin.

Son düzenleme:
Co-Admin
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
Hocam beni hiç tanımamışsın hakkımda bunları kimden duydum bilmiyorum.
1. Hagenle çalışmıyorum bir kere php işi yaptırdım kendisine
2. Grafikçi değilim tüm grafik işlerimizi @XKODESIGN arkadaşımız yapmaktadır.
3. 1534 ve 23xx server files ve kopaneller satıyoruz.

KY Uzman Üye
Yardımsever
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi kendisinden kendi belirlediği miktarda ücretini ödeyerek aldığım dosyalar parasını ödedik madem herkes faydalansın

Not: Buzamana kadar ilk defa alışveriş yapmıyorum lakin İlk defa aldığım bir dosyayı paylaşıyorum bunu geçmişimi araştırarakta teyit edebilirsiniz kendimi gizleme ihtiyacında hiç bulunmadım.

benim için bu dosyaların maddi değeri yoktur. sizlerde inceleyin varsa içinde kayda değer birşey kullanın buyrun.

bu dosyalar çöpmü yoksa yok ya aslında para eder 1-2 hatası var sadece mi yorumlarda paylaşırsanız kim nasıl işler yapıyor insanlar bilgilensin.
paylaşım için teşekkürler rar şifresini de yazarsanız iyi olur.

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
rar şifresi nedir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

YNG bu tür adamları yanında gezdirip kendi itibarını bozuyor sadece tek başına iş yapıp yanına kimseleri almazsa daha iyi olur bence

KY Saygın Üye
Yardımsever
rar şifresi nedir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

YNG bu tür adamları yanında gezdirip kendi itibarını bozuyor sadece tek başına iş yapıp yanına kimseleri almazsa daha iyi olur bence
rar şifresi 228181Aa

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
İnceleyelim teşekkürler

KY Uzman Üye
Coder
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi kendisinden kendi belirlediği miktarda ücretini ödeyerek aldığım dosyalar parasını ödedik madem herkes faydalansın

benim için bu dosyaların maddi değeri yoktur. sizlerde inceleyin varsa içinde kayda değer birşey kullanın buyrun.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Teşekkürler

KY Uzman Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Web
aydeacs.com

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

teşekrler

Üst Alt