Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SOURCE Srgame nxwile nin V2383 v1098 Sattığı Files Source

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Birisi lütfen bana bu dosyalar için uygun istemcinin hangisi olduğunu söyleyebilir mi?

@faramis Lütfen efendim, bilgisi olan varsa sevinirim.

KY Saygın Üye
Yardımsever
Birisi lütfen bana bu dosyalar için uygun istemcinin hangisi olduğunu söyleyebilir mi?

@faramis Lütfen efendim, bilgisi olan varsa sevinirim.
Client ve files konuda eklidir VS2022 sürümü ile derleme yapabilirsiniz SQL managment 20.2 ye db kurabilirsiniz

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar
Srgame nxwile olarak bilinen kisi tarafından tarafıma yalan yanlış bilgilerle sattığı dosyalardir

Not: Buzamana kadar ilk defa alışveriş yapmıyorum lakin İlk defa aldığım bir dosyayı paylaşıyorum bunu geçmişimi araştırarakta teyit edebilirsiniz kendimi gizleme ihtiyacında hiç bulunmadım.

Neden böyle bir konu açıyorum konusuna gelirsek ortada benim şahsıma ait özel bir tek sonucu oluşan bir problem yoktur.

Arkadaş sattiginda sorunsuz sizin istediginiz gibi dosyalar al eklemeni yap kullan dedigi dosyalardir sattıktan sonra ise gameserver patlaması gibi kendisininde bildiği sorunlar olduğu halde cozemeyip tarafıma ben sana files satmadım source satdım sen yapacaksın edeceksindiye dönüş yaptığı dosyalardir. Ortada bir anlaşmazlık husumet vs. Yoktur direk açık açık bizi dolandırdığı için satıyorum dediği dosyalarını paylasmak istedim kimse madur olmasin

Gameserver patlıyor
Bot sisteminde sıkıntılar vardır
Oto eventlerde sikintilar vardır
Slave merchan ve dupe olaylarini test dahi edemedim kullanamiyacagimiz seviyede olduğu için inceleyin bakın.
Herkese iyi forumlar dilerim

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

bu dosyalar çöpmü yoksa yok ya aslında para eder 1-2 hatası var sadece mi yorumlarda paylaşırsanız kim nasıl işler yapıyor insanlar bilgilensin.
bakıyorum

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar
Srgame nxwile olarak bilinen kisi tarafından tarafıma yalan yanlış bilgilerle sattığı dosyalardir

Not: Buzamana kadar ilk defa alışveriş yapmıyorum lakin İlk defa aldığım bir dosyayı paylaşıyorum bunu geçmişimi araştırarakta teyit edebilirsiniz kendimi gizleme ihtiyacında hiç bulunmadım.

Neden böyle bir konu açıyorum konusuna gelirsek ortada benim şahsıma ait özel bir tek sonucu oluşan bir problem yoktur.

Arkadaş sattiginda sorunsuz sizin istediginiz gibi dosyalar al eklemeni yap kullan dedigi dosyalardir sattıktan sonra ise gameserver patlaması gibi kendisininde bildiği sorunlar olduğu halde cozemeyip tarafıma ben sana files satmadım source satdım sen yapacaksın edeceksindiye dönüş yaptığı dosyalardir. Ortada bir anlaşmazlık husumet vs. Yoktur direk açık açık bizi dolandırdığı için satıyorum dediği dosyalarını paylasmak istedim kimse madur olmasin

Gameserver patlıyor
Slave merchan ve dupe olaylarini test dahi edemedim kullanamiyacagimiz seviyede olduğu için inceleyin bakın.

bu dosyalar çöpmü yoksa yok ya aslında para eder 1-2 hatası var sadece mi yorumlarda paylaşırsanız kim nasıl işler yapıyor insanlar bilgilensin.

KY Kıdemli Üye
teşekürlerr

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar

Gameserver patlıyor

teşekkürler

KY Kıdemli Üye
teşşekürler dosya satıorum diyen kişilere dikkat ediniz heryerde dolandırıcı cok

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Sanırım yanlış yapıyorum, .ini dosyalarını doğru şekilde yapılandırdım, veritabanını doğru şekilde yapılandırdım

IP'nin GameServerDlg.cpp dosyasına da yerleştirildiğini keşfettim

Neyi kaçırıyorum?

1745175495702.png
1745175621223.png

KY Üye
大家好
这些文件是由一个名叫 Srgame nxwile 的人用虚假信息卖给我的。

注意:这不是我第一次购买,但这是我第一次分享我购买的文件。您可以通过研究我的过去来证实这一点。我从未觉得有必要隐藏自己。

至于我为什么要开这样一个话题,是因为对我来说没有什么特定的结果的问题。

一位朋友在出售这些文件时说:“你可以随意购买这些文件,添加内容,然后使用它们”,没有任何问题。然而,卖掉文件后,他却无法解决他所知道的问题,比如游戏服务器爆炸,然后他又对我说:“我没有卖给你文件,我卖给你的是源代码,你自便吧”。存在分歧、敌意等。没有直接的骗子,所以我想分享他所说的他正在出售的文件,以便没有人成为受害者。

游戏服务器正在爆炸
机器人系统存在问题
汽车赛事存在问题
我甚至无法测试奴隶商人和重复事件,因为它们处于我们无法使用的级别,请检查一下。
祝大家论坛愉快

*** 隐藏文字:无法引用。 ***

这些文件到底是不是垃圾?它们确实很值钱。只有1-2个错误吗?您能否在评论中分享它们以便人们了解谁在做什么?
有需要

Üst Alt