Reklam
Teşekkür ederimÇalışma güzel olmuş, Hayırlısı olsun
Teşekkürler kankagüzel e.s brom
Teşekkür ederim kanka sağolasınBaşarılı. Hayırlı olsun
Bu çok da insanların umrunda değil muhtemelen , dolandırıcı aynı dolandırıcı ama yeni hesap açınca sanki arınmış oluyor da forumda bulunmasına izin veriliyor, amacı zaten şu oltaya düşüreceği yeni avlar aramak başka bir amacı yok, illa ki yine birilerini dolandıracak , bu elemana ses çıkarmayanlar da en az bunun kadar suçlu olacaklarKendisinin yaşattığı tecrübeye istinaden dolandırmayın diye yorumumuzu bırakalım. Arkadaşın tek amacı karşı tarafın hesabına para göndermesidir parayı aldıkdan sonrasını anlatmaya gerek yok para attıysanız sonrasını kendinizde anlarsınız.
İnsanları kandıran bir insanı farklı bir üyelikle forumda bulunması da ayrı bir sorun.
Kardeşim bu satış konusu falan mı ? Senin ne kinin varmış verdiğin 10 k paranın karsılığını aldın hala bıdı bıdı yapıyorsun 10 k src alıp %100 fix src bekliyorsun. Hadi onu geçtim ekibim var biz geliştiricez diye caka satıyordun aldın geliştir. Boş yorum yapıp durma.Kendisinin yaşattığı tecrübeye istinaden dolandırmayın diye yorumumuzu bırakalım. Arkadaşın tek amacı karşı tarafın hesabına para göndermesidir parayı aldıkdan sonrasını anlatmaya gerek yok para attıysanız sonrasını kendinizde anlarsınız.
İnsanları kandıran bir insanı farklı bir üyelikle forumda bulunması da ayrı bir sorun.
Edisi ve büdüsü budaBu çok da insanların umrunda değil muhtemelen , dolandırıcı aynı dolandırıcı ama yeni hesap açınca sanki arınmış oluyor da forumda bulunmasına izin veriliyor, amacı zaten şu oltaya düşüreceği yeni avlar aramak başka bir amacı yok, illa ki yine birilerini dolandıracak , bu elemana ses çıkarmayanlar da en az bunun kadar suçlu olacaklar
Ya abimBoş konuşma, sen önce adam olmayı öğren, ticaret yapıyorsan ahlakını da yanında getir , gevşek gevşek konuşuyor bir de arsız , satış konusu olmadığının farkındayız insanları kandırma diye yazıyoruz senin gibi asalaklardan ne kadar uzak tutarsak insanları o kadar iyi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ama suç sende değil sana göz yumanlarda senin ortalıkta bulunmana izin verenlerde
Afferim lan sana neyin geri ödemesini bekliyorsun ?Göktuğ Öztaş*TR100011100000000094834512*1098 2383MByrock*1958942632 H2411882248462*FAST
26/11/2024-00:53:40
Hesap hareketlerini kontrol et bakalım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Evet şimdi cevabını ve geri ödemesi bekliyorum
Faramis. Sende suan gelde xnwile kolla diyorsun resmen. Kardesim eski mevzuda da cokta sorun gormedim onuda senide dinledim zamaninda. Ben izahi olmayan birsey gormedim. İnsanlarin elindeki 10 da 5 i dosyalar sr yaziyor ismini degistiren atiyor. Senin paylastigin dosyayi ne hale getirdigimi sen iyi biliyorsun. İndiranler ne yapti? Oldu akü server acacak gibi db src versinler ? Bide at taragi gibi her seye atlayanlar var. Bir konu aciyorum ustune oturuyorlar hemen hevesliler.Kendisinin yaşattığı tecrübeye istinaden dolandırmayın diye yorumumuzu bırakalım. Arkadaşın tek amacı karşı tarafın hesabına para göndermesidir parayı aldıkdan sonrasını anlatmaya gerek yok para attıysanız sonrasını kendinizde anlarsınız.
Uyarınızı yaptığınıza göre rahatlamışssınızdır artık. Test servera beklerimKıvırma konusunda iyisin evlat, istersen satıştan sonra destek olmayışın, buglarda patlamalarda kendi başımıza uğraşmak zorunda kaldığımız, mesajlara cevap vermediğin , borcun son günü acındırması ile klasik Avcı taktiklerinin de olduğu discord chat geçmişini de paylaşalım, özetle adam olmayışının aksine harika kıvraklığa sahip karakter ve ahlak yoksunu bir gevşek olduğunu da not düşerek cevap vermeyi bırakıyorum, senin ağına herhangi birinin düşmemesi adına bizlere de senin gibi gevşeklere karşı diğer insanları uyarmak düşüyor
Oficiale bırakma gel beta acıkYolun uzun officiale geçmeni sabırsızlıkla bekliyorum, beklemediğin sürprizlerle officialine katılacağız
Tamamdır öyle yaparım sağolYouTube da yıllardır server açıyorum server geliştiriyorum diye canlı yayınlar açıp botlarla local sunucusunda farm atan enteresan arkadaş buydu sanırımo dosyalara daha çok para harcaman lazım çok eksiğin var.