Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA Src Değerlendirme

Silinen üye 471

KY Cezalı Üye
Merhaba Bu konu hakkında Görüşlerinizi alabilir miyim

BEN İSTIRAP m. Soft ve KiraGuard diyorum Dizinin öneriniz nedir

Genel olarak Cyberacs diyen arkadaşlar ımız da var

Bu Konu Kendini Geliştirmek İsteyen Arkadaşlar İçindir

ımnxwile

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
Bleavesoft (zguard) - Hellacs bunlardan ilerleyebilirsin. Bulmak fazlası ile zordur ama iyidirler.

deglasser

KY Uzman Üye
Yardımsever
M.soft dediğin ıstırap dosyası bu arada sadece ismi değiştirilmiş,Nexusacs de öyle,kiraguard dediğin çöp dosya istırap dan çok daha fazla bug ve açığı mevcut, cyber ACS çok ama çok eski bir dosya, çok fazla bug ve düzeltilmesi gereken hata var, piyasada gezen amcaminoglu acs tarzındaki dosyaların hepsi ıstırap türemesi ismi değiştirilmiş olan dosyalar, herkes bir tarafından mıncıklamış. Tabi bazı eksik ve gediklerini kapatanlar yeni şeyler ekleyenlerde var elbet.Onlar zaten dosyalarını ücretsiz paylaşmazlar. Sıfırdan başlanacak ise saf ıstırap dosyaları ile başlanmasını tavsiye ederim, en azından çok fazla kişi tarafından mıncıklanmamış ve onun üzerine düzelte düzelte devam edilebilir.

shyrogue

KY Saygın Üye
Coder
Ben diger dosyalarin neredeyse hepsini denedim. Faramisin paylastigi dosya tekdi benim icin. Server patlama sorunu kalmadi eli ayagi duzelttim ama digerlerinde biyer duzeltiyorsun 5 yer patliyordu.

byxox

KY Kıdemli Üye
Ben diger dosyalarin neredeyse hepsini denedim. Faramisin paylastigi dosya tekdi benim icin. Server patlama sorunu kalmadi eli ayagi duzelttim ama digerlerinde biyer duzeltiyorsun 5 yer patliyordu.
Fatih hocam seni takıp edıyorum ve yaptıklarını başarıyla alkışlıyorum. Faramisin paylastıgı dosyadakı patlama sorununun çözumunu herkesın faydalanması ıcın paylasırsan çok makbule geçer. Herkese faydalanmış olur.

shyrogue

KY Saygın Üye
Coder
Fatih hocam seni takıp edıyorum ve yaptıklarını başarıyla alkışlıyorum. Faramisin paylastıgı dosyadakı patlama sorununun çözumunu herkesın faydalanması ıcın paylasırsan çok makbule geçer. Herkese faydalanmış olur.
tesekkur ederim. Not almadim onur hocam. En cok bot region hatasi patlatiyor. cr de oto gelen bot ( region hatasi bos case) cozumu bastan ele almak gerek.) soket elden gececek ve event baslarken hatalar var haritalari db de 3 yerde 0 bunu daha once goktug soylemis ama indirenler yapmamis. haritalarin idleri duzeltilecek bunlar basit gorunenler. Zaten bugstrap hatayi gosteriyor. Memory leak icin optimizasyon gerek . Bu dediklerimi zaten her src de bi ele almak lazim. Sadece srgame de degil. Faramis de dosyayi kaldirmis yada silmis zaten o dosya yok. Ben bi paylasim yapmistim oda silindi. Diger src lerde de hrp hatalar ortak neredeyse.

byxox

KY Kıdemli Üye
tesekkur ederim. Not almadim onur hocam. En cok bot region hatasi patlatiyor. cr de oto gelen bot ( region hatasi bos case) cozumu bastan ele almak gerek.) soket elden gececek ve event baslarken hatalar var haritalari db de 3 yerde 0 bunu daha once goktug soylemis ama indirenler yapmamis. haritalarin idleri duzeltilecek bunlar basit gorunenler. Zaten bugstrap hatayi gosteriyor. Memory leak icin optimizasyon gerek . Bu dediklerimi zaten her src de bi ele almak lazim. Sadece srgame de degil. Faramis de dosyayi kaldirmis yada silmis zaten o dosya yok. Ben bi paylasim yapmistim oda silindi. Diger src lerde de hrp hatalar ortak neredeyse.
Evet sımdı kontrol ettım dosya sılınmıs. @faramis 2383 dosya sılınmış hocam destegın lazım.

YNG

S.Moderatör
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Merhaba Bu konu hakkında Görüşlerinizi alabilir miyim

BEN İSTIRAP m. Soft ve KiraGuard diyorum Dizinin öneriniz nedir

Genel olarak Cyberacs diyen arkadaşlar ımız da var

Bu Konu Kendini Geliştirmek İsteyen Arkadaşlar İçindir
bana kalırsa hiç bir proje üzerinden gitme kendi fikrin olması daha iyi 0 dan hook systemi yap paketleri oraya gecir daha iyidir.

DeaFSezo

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
bana kalırsa hiç bir proje üzerinden gitme kendi fikrin olması daha iyi 0 dan hook systemi yap paketleri oraya gecir daha iyidir.
Aynen bence hook çok iyi tavsiye ediyoruz.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt