Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Soyulanlar buraya

ahlb

KY Kıdemli Üye
Bugunden başlamak uzere btk ya şikayetimizi yapıyoruz. yok oyle yayınlarda el acıp elimizden birsey gelmiyor demek.
daha sonra cimer uzerinden ticaret bakanliginida yasal olmayan oyun parası satışları ve chas alımlarında gelen faturaların kibrisa ait oldugunuda tabiki yazıcaz
gelişmeleri paylasıcaz
Birkac zaman once soyulduk ve tabikide oyundan yardım istedik ama ne hikmetse bırakın yardımı umurumuzda değil gibi cvplar aldık.
Fakat unutulmamalıdırki artik bilgiye ulaşmak 5 saniye sürüyor şikayet etmekte öyle.
Sahsen soyuldugum zaman etrafımda 10larca kişinin soyuldugunu duydum. yazık degilmi 3 ayda nerdeyse 1000 tl + si vardır vermisimdir dahada yüksek paralar verenler var. sen uğras sabahın köründe jr gir bütün gün genieyle kas sonra birileri çıksın (ticketlarda yardım etmemek icin herşeyi yaptıklarına göre bunlarda işin içinde sanırım) senin bütün emeğini silsin süpürsün.
Şimdi gelelim asıl konuya bugün itibari ile önce btk daha sonra cimer üzerinden ticaret bakanlığı vs vs şikayetlerimizi geçicez. oyun içi dışı para trafiğini alımları satımları gelen faturaların hesap adreslerine kadar bir incelensin değilmi.
varsa bende varım diyen umursamazlıklarının cezasını ceksinler diyen gelsin bu işi beraber yapalım. yok oyle soyuldun banane demekler. şimdiden herkese iyi oyunlar

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt