BİLGİLENDİRME Soft Re-Connect sistemi hakkında izlenilmesi gereken yol ( KENDİ YÖNTEMLERİM İLE )

KY Üye
beni anca server açarken görürsün konu proje tanitimi yapmiyorum emeğine sağlık bsi dedimiz yok bize niye dert yada sorun olsun sadece başlık aldatici konu içine sonlara yazmişsin zaten bilinçlide source paylaşımı değildir diye
Tekrar okuyabilirsin dostum sorun yok .Düzelttim konu başlığını ve açıklamaları.Ben 36 yaşında işinde gücünde bir insanım. 16 18 yaşında cocuk gibi övülmeye yada kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok. Yinede ilgin için teşekkür ederim. Başarılar.

KY Üye
Selamlar,

Arkadaşlar öncelikle hepinizden özür dilerim. Önceki gizlemek istediğim kod bloğunu konuyu paylaşırken yanlışlıkla silmişim. Bu sebeple tekrardan konuyu güncelledim. İlgilienenler tekrardan inceleyebilir. V25xx HSACSX e göre kendimce yaptığım çalışmadır.

Bazı Arkadaşlar burada yazdıklarım zoruna gitmiş reklam kokan hareketlermiş. Bu sebeple konuyu güncelleme gereği duydum arkadaşlar.

!!! BU BİR SOURCE DEĞİLDİR !!!!!
Kendi projemde izlediğim KENDİMCE mantıklı olan yoldur. Yapmak isteyipde yapamayan yada nereden başlaması gerektiğini bilmeyen arkadaşlara yol göstermek amaçlı kendi izlediğim yolu ve önemli kod bloklarını paylaştım. Tam source umudu ile konuya geliyorsanız lütfen yorum ve beğeni yapmayınız. Aşağıda eleştiri yapan arkadaşlara özelden mesaj atın onlar size ücretsiz bir şekilde muhtemelen yardımcı olacaklardır.

Konu ile alakalı ilgilenen arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne ala. İyi Forumlar.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Soruları yazın, bildiğimiz kadarıyla cevaplarız. Kolay gelsin.
——-
Bazı arkadaşlar komple source olarak düşünmüşler . Arkadaşlar komple source değil açıklamada da yazdığım gibi izlemeniz gereken yolu kendi kod örneklerim ile birlikte paylaştım. Kendi source’e göre düzenleyin. Yada hiç konu hakkında bilginiz yoksa herhangi bir yapay zekaya benim örneklerimi iletin basit şekilde çözecektir. Saygılarımla
ty

Üst Alt