Merhaba arkadaşlar,
YouTube'dan izlediğim videolar sonucu oyuna tekrar başlamak istedim. Şu an evden çalışıyorum ve çok fazla boş vaktim var. Hem meşgale olsun, hem de ek gelir olsun düşüncesiyle bu sabah yeni bir hesap oluşturdum ve oyuna başladım, KC ve Premium aldım, 4 saat sonra 49 Level'a kadar geldim. EMC Town'da otururken DC oldum, oyuna tekrar girmeye çalıştığımdaysa; [SMS REGISTRATION ABUSE] oldu. Ban yemiştim.
Amerikan telefonuyla kayıt olmuştum. Sorun bundan mı oldu? Sonrasında hemen NTTGAME hesabıma giriş yaptım ve numaramı Türk hattımla değiştirdim. Ancak sorun çözülmedi. Gerçekten sebepsiz yere ceza aldığımı düşünüyorum. Amerikan numarasıyla kayıt olmak yasak mıydı? Bu neden hiçbir yerde belirtilmiyor? Madem yasak, oyuna üye olmama neden izin verdi? Keşke en baştan üye olmama izin verilmeseydi. Boşuna masraf yapmazdım ve vaktimi harcamazdım? En baştan ona göre hareket ederdim?
Düşünsenize; üye olmuşsun, 4 saat geçmiş, oyunu aktif olarak oynuyorsun, pre & pus çekmişsin ve bu cezayı alıyorsun. En başta hesabı oluştururken veya oluşturur oluşturmaz oyuna girince banı atsalardı ya?
Neden KC/PUS çekmeme izin verdi? Keşke daha oyuna başlamadan, üye olma aşamasında [SMS REGISTRATION ABUSE] olsaydı da ona göre hareket etseydim.
Konuyla alakalı destek bileti attım. Ancak araştırmalarım sonucu; cevap almanın 3 iş günü (belki daha fazla?) süreceği söyleniyor. Peki aldığım Magic Bag, DC Premium, Auto Loot gibi PUS ürünlerinin süreleri ne olacak?
Kimse sebepsiz ceza almaz diyordum ama bu sefer de ben gerçekten sebepsiz ceza aldım. İllegal aktiviteden ceza alırsın anlarım da, bu saçma oldu bayağı.
Keşke üye olurken 'Yabancı Numara ile Kayıt Olunamaz!' gibi bir uyarı koysalarmış siteye.
Gitti para, soğuk su içeyim en iyisi. Çok büyük haksızlığa uğradığımı düşünüyorum.
Konuyu buraya açmamın sebebi de; hem bilgilendirmek hem de belki biri görür (yetkililer buraya bakıyor diye duymuştum) diye.