Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

? Slot ve Job Seçimi Hk.

123ksk123

KY Kıdemli Üye
Selamlar Dostlar , Uzun süredir Pvp ya da usko oynamadım Son 1-2 aydır Ko4fun immortal serverında takılıyordum yeni server açılma muhabbetlerini herkes duymuştur illa ki yarın açılacak dedim ki ufaktan bir başlayayım hem oyunu özledim hem vakit geçsin diye o yüzden sizlere 1-2 Fikir ve öneri sunmak istiyorum. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Şimdi Maks 3 char açılıyor zaten ama benim 3 charı destekleyecek bütçem yok o yüzden 1 karakter açıp onunla aktif olarak oynayıp ( cr etkinlik pk vs ) öyle vakit geçirmek istiyorum ama sonuç olarak 2 char daha açma hakkım var gerçi illa istersek daha fazla açabiliriz bir şekilde ama ben öyle iş gibi olsun sürekli ilgileneyim istemiyorum o yüzden ana karakterimin yanına 2 char daha açıp en azından 3-5 pasif gelir olsun ana karakterimi beslesin diye bir yerlere genie ile bırakmak istiyorum, ki biliyorsunuz pvplerin genieleri bayağı hızlı şimdi slot kavgaları dönecektir illa ki ks olacaktır. Ben biraz düşündüm ama kafamda çok netleşmedi maalesef sizce böyle tekli Cardinal vs gibi slotlarda hangi karakter daha iyi olur eğer Sw kalabalıklık vs Ks durumlarını düşünürsek ?

Hani cardinal üzerinden örnek vermek gerekirse 4.5k canları var asas koysam slota hem LF var hem spike trust ne kadar etkili olur ? Ya da BP priest ile mi daha rahat olur bu süreç hatta beta sunucularında kurian koyduklarını gördüm. Uzun süredir oynamadığım için biraz geri kaldım böyle şeylerden ama asasla skill döndükçe spike vs kutu alır illa 1-2 tane gibi geliyor LF olması avantaj olabilir ama sonuçta tek slot ve moblar yakın o yüzden BP priest silah rangesinden ötürü daha iyi olabilir mi bilmiyorum. Ya da eskiden hep mage koyarlardı uruk hai slotlarına staf ile tek atardı moblara şimdi bu swden sw ye değişebilir dmgler farklı olduğu için ama Kurian 75 63 skilleri sanırım bayağı vuruyor o şekilde kasan insanalr görmüştüm. Karar veremedim sizce en mantıklı pasif gelir kaynağı ne olur ne açmam mantıklı olur size bir sormak istedim.

Şimdiden teşekkürler

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt