Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Skillicon bulmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Levia

Graph. Desig.
Yardımsever
Herkese selamlar sorum şu:

Bir eşyanın itemiconunu değiştirdim ama skillbarda hala eski görseli var hali ile.
Bu eşyanın hangi skill icon dosyasını kullandığını nasıl öğrenirim.

Örnek olacak itemin içinden hangi itemiconu kullandıığını bulabildiğimiz gibi.

bunun bir yolu var mıdır?

720/1920 potlarını değiştirdim

Çözüm
Skill Magic mainus tbl deki sonlara doğru bir sütunda 6 haneli bir sayı vardır. O sayı icon kodudur . O iconu skillicon_oradakisayininson2hanesi_sayininilk4hanesi.dxt şekilde bir görsel ile değişim yapabilirsiniz.

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Yeni dxt oluşturdunuz ise magic tablosuna ve hangi magice eklediyseniz resim ıdınıda değiştiriniz tabi aynı işlemi db tarafında da yapmanız lazım hocam

Levia

Graph. Desig.
Yardımsever
Yeni dxt oluşturdunuz ise magic tablosuna ve hangi magice eklediyseniz resim ıdınıda değiştiriniz tabi aynı işlemi db tarafında da yapmanız lazım hocam
item yeni değil bildiğimiz 720 pot ve 1920 dxtlerini değiştirdim. Bu dxtleri skillioconlarada eklemek istiyorum 3 k skillicona tek tek bakmaktansa kısa yoldan nasıl bulurumu arıyorum

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
Skill Magic mainus tbl deki sonlara doğru bir sütunda 6 haneli bir sayı vardır. O sayı icon kodudur . O iconu skillicon_oradakisayininson2hanesi_sayininilk4hanesi.dxt şekilde bir görsel ile değişim yapabilirsiniz.

Çözüm

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
De
item yeni değil bildiğimiz 720 pot ve 1920 dxtlerini değiştirdim. Bu dxtleri skillioconlarada eklemek istiyorum 3 k skillicona tek tek bakmaktansa kısa yoldan nasıl bulurumu arıyorum
editörde arama tuşu varya hocam tek tek niye kontrol ediyorsunuz degiştirmek istediğinizin adını yada ıdını aratın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt