Reklam
Arkadaşın demek istediği farklı senin dediğin farklı. Skiller arası süre ıstırapta var zaten. Dosyaları kurcalarsanız bulursunuz.Magic tablolarını kontrol ediniz
Cevabın için teşekkürler üstad seni bu forumda birkaçkez gördüm. Süre olayını Kurcaladım bulamadım birkaç dosyada c++ değişiklik yapmayıda denedim fakat bulamadım. Üstteki arkadaşın dediğği gibi sqden magicten delay-recastdelay ile oynadım oyuna girdiğimde hiçbir değişiklik olmuyor oradan. Senin dediğin gibi server taraflı farklı bir ayar var bana yardımcı olurmusun swat03569 dc adresimArkadaşın demek istediği farklı senin dediğin farklı. Skiller arası süre ıstırapta var zaten. Dosyaları kurcalarsanız bulursunuz.
yakalama derken mazur gör yardımcı olmaya çalışıyorsunuz biliyorumda hocam solomonun dediğini tam yapmaya çalışıyordum senin bu yorumunu gördüm. Ben combo hareket efektnin süresinden veya onun hızından bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Comboyu zaten oyuncu gözünden söylüyorum W tuşuna yapışık yapıyoruz anlattığım o değil. Anlattığım tam olarak şu; ben asasım diyelim biriyle vs atıyorum spikeden başlayarak comboya başladım örnek veriyorum 2 spike arası 14 skill atıyorsun diyelim. Çünkü bunun bir limiti var (servera göre değişiyor) kimi serverda 2 spike arası 13 atarsın maximum, Kimi serverda 17 atarsın server taraflı ayarlı oluyor bu. Spike vurdun thurust skilini öyle hemen atamazsın 10 milisaniye bi bekleme süresi varya hani 1 saniyede üst üste 5 skill atamazsın.Bunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer dediğin yerdeyse yakalama diye bir bölüm bulamadım. Ama magic bölümünde delaycast var onu değiştirmiştim ama skillmagictbl bölümüne müdahale etmemiştim ona edecektim ama büyük ihtimal solomonun dediği şekilde ayarlanacak bende ona çalışıyordum şimdi hocam.Hocam arkadaş combo süresi ile ilgili sormuş, sourcede ilk yakalama vs diye bir yer var ıstırap içerisinde, yakala vs diye arama yapın, oradaki ve alt kısımda bir yakalama alanı daha var, o kısımlarda oynama yapın.
Ben de bunu diyorum hocam zaten. Gameserver source içerisinde arama kısmını açıp yakala yazın ve arayın. Source düzenleme, build alma vs yabancı olduğunuz olaylar ise maalesef yapamazsınız.yakalama derken mazur gör yardımcı olmaya çalışıyorsunuz biliyorumda hocam solomonun dediğini tam yapmaya çalışıyordum senin bu yorumunu gördüm. Ben combo hareket efektnin süresinden veya onun hızından bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Comboyu zaten oyuncu gözünden söylüyorum W tuşuna yapışık yapıyoruz anlattığım o değil. Anlattığım tam olarak şu; ben asasım diyelim biriyle vs atıyorum spikeden başlayarak comboya başladım örnek veriyorum 2 spike arası 14 skill atıyorsun diyelim. Çünkü bunun bir limiti var (servera göre değişiyor) kimi serverda 2 spike arası 13 atarsın maximum, Kimi serverda 17 atarsın server taraflı ayarlı oluyor bu. Spike vurdun thurust skilini öyle hemen atamazsın 10 milisaniye bi bekleme süresi varya hani 1 saniyede üst üste 5 skill atamazsın.Bunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer dediğin yerdeyse yakalama diye bir bölüm bulamadım. Ama magic bölümünde delaycast var onu değiştirmiştim ama skillmagictbl bölümüne müdahale etmemiştim ona edecektim ama büyük ihtimal solomonun dediği şekilde ayarlanacak bende ona çalışıyordum şimdi hocam.
cooldown hem magic tablosundan yapicaksın hem tbl (Skill_Magic_Main_us.tbl) üzerinden yapicaksın iki tarafıda aynı şekilde düzeltirsen süreler aynı şekilde işler
Tesekkur ederim ama Yakala diye bir sonuç yok Sqlde bulamadım.Bu kadar zor olmamalı buralarda illaki bilen birisi vardır ama yardımcı olabilen yok nereden değiştiği söylense benim için yeticek zaten.Ben de bunu diyorum hocam zaten. Gameserver source içerisinde arama kısmını açıp yakala yazın ve arayın. Source düzenleme, build alma vs yabancı olduğunuz olaylar ise maalesef yapamazsınız.
Hocam sql den yapamazsın istediğin şeyi, yakala diye belirttiğim olay kaynak kod içerisinde, gameserver source de yani.Tesekkur ederim ama Yakala diye bir sonuç yok Sqlde bulamadım.Bu kadar zor olmamalı buralarda illaki bilen birisi vardır ama yardımcı olabilen yok nereden değiştiği söylense benim için yeticek zaten.