Reklam
yok içinde hocam invertörde gözüküyor item icon sorun yok skill barda sıkıntı var tam anlamadım iconumu eksik yoksa başka birşeymi varMacho paylaşmıştı. Onun sitesinden indirebilirsin
yok hocam onuda indirdim ınventory de sıkıntı yok resimdeki gibi ama skill barda resimleri yok ayrıca bastığımda sağ üstte de ki basılan hp def filan yanına gelmiyor resimdeki gibiMacho paylaşmıştı. Onun sitesinden indirebilirsin
olabilir hocam 25xx dosyasından alıntı yaptımItem klasörüne sanırım ekleme yapmak gerekiyordu skiller için. Skili bastıktan sonra effekt gelmesi için ise fx içine. Eksik bir şeyler yapıyor olmalısın
item ve fx dosyasına hangi dosyaları ekleyeceğim hocam varsa sende verebilirmisinItem klasörüne sanırım ekleme yapmak gerekiyordu skiller için. Skili bastıktan sonra effekt gelmesi için ise fx içine. Eksik bir şeyler yapıyor olmalısın
nerden çekiyor nereye bakmalıyım o zaman söyle de ögrenelim hocamitemlerin birden fazla icon id leri olur skill sayfasında skill barda ve sağ üstte gibi aynı zamanda inventoryde skill barda ve basınca sağ üstte gibi bu tarz şeyler için mevcut itemlerin dosya isimlerinin nasıl çalıştığını öğrenmeye bak örneğin can potu gibi itemorgda 1 tane dxt id si bulabilirsin fakat o itemin canta görünümüdür onun skill bardaki görünümü nerden çektiği vb gibi bağlantıları bulup mevcut itemin için gerek yeniden oluşturabilir gerek istediğin bir yerden alabilirsin.
Başarılar..
hocam kodu 501160 var ama bunu bulamadım paylaşılan clienttin dosyalarını açamıyorum biri 25xx diye uif paylaşmış onun içindede yok icon resmini koymuş onu buldum 978019000dxt scillicon dxt si yok ayrıca yukarda arkadaşın dediği gibi fx ve item klasörlerinede baktım ordada yok ismi farklımı anlayamadımHocam skill iconu için önce skile ait skill magic main us tbl de sondan 5/6. sütunlarda olması lazım 6 haneli bir sayı vardır. Örneğin 123456 olsun. Bu sayı skill iconu belirler. Peki nasıl ve nerde derseniz, ui klasöründe skillicon_56_1234.dxt(skillicon56_1234.dxt de olabilir, şuan pc de olmadığım için ilk _ var mı çok emin değilim) gibi bir isim ile yer alması gerekiyor.
tamam hocam normal priest kitabının kodunu bir deneyim bakayım şu 25xx clienttin hdr sini açan editör yokmu piyasadaHocam skillerin icon olayı benim dediğim gibi ui içinde, fx , item vs ile alakası yok. İllede mor kitap olması şart mı? Al normal kırmızı kitap iconunu, kopyalayıp adını değiştir kullan. Ya da kendin tasarla.
normal kitabın resmini koydum hocam sorunsuz çalıştı dediğiniz gibi fx le filan alakası yokmuş kafamı karıştırdılar sağolasın hocam teşekkürler bir kişide vermediye canları sagolsun boş boş mesaj attılar müsait zamanda kendim yapayım bari kasaba minnet edeceğine traş ol demişlerHocam skillerin icon olayı benim dediğim gibi ui içinde, fx , item vs ile alakası yok. İllede mor kitap olması şart mı? Al normal kırmızı kitap iconunu, kopyalayıp adını değiştir kullan. Ya da kendin tasarla.
Hocam 25xx e gerek yok ki onu almak için.normal kitabın resmini koydum hocam sorunsuz çalıştı dediğiniz gibi fx le filan alakası yokmuş kafamı karıştırdılar sağolasın hocam teşekkürler bir kişide vermediye canları sagolsun boş boş mesaj attılar müsait zamanda kendim yapayım bari kasaba minnet edeceğine traş ol demişler
Ekli dosyayı görüntüle 11103
Hocam skill iconu nerde onu bulamadım dosyaları açamayınca eski priest kadının kodunu koydum onu aradım dxt sini editleyimde digerinin ıdı ile aynı yere atayım diye bendeki hdrler nedense çalışmıyor kendi clientimide açmıyor deli etti 2 gündürHocam 25xx e gerek yok ki onu almak için.
Bunu indirip ui icinden alabilirsiniz. Skill numarası aynı mı bilmiyorum. Ama bunda var ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tamam hocam Allah razı olsun pazartesi ye kadar bilgisayar başında değilim pazartesi indirir bakarımBu clientte hdr olayı yok. Her şeyi açık, indir direk al ui den
yok hocam bunun içinde de bulamadım eski kitabın iconu 490026 yeninin 501160 ikiside yokBu clientte hdr olayı yok. Her şeyi açık, indir direk al ui den