Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Sistem hakkında fikir lazım

55Neo

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar şuanda güncel olarak kullandığım sistemi baştan aşağı yenilemeyi düşünüyorum öncelikle kullandığım sistemi ardından toplayacagım sistemi yazacağım fakat oyun optimizasyon sorunu yaşarmı emin değilim öncelikle şuan kullandığım sistem parçaları şunlardır
Anakart : Asus Hero VIII ROG serisi
İşlemci : i7 7700k
Ram : Corsair Vengeance lpx 32 gb 2x16 şeklinde 2400 mhz hızında
Ekran kartı : 2x Asus Strix 1070 ROG serisi sli ile bağlı
Disk : Corsair Neutron Xti var 960 gb
Yeniden toplayacağım donanım ise şu şekildedir
Anakart : Asus ROG Rampage V edition 10
İşlemci : i7 6950x
Ekran kartı : yine sli yapmayı düşünüyor fakat bu sefer 2x msi 1080 ti gaminX modelini düşünüyorum
Ram : eğer bulabilirsem 4x16 dan Corsair 3600 mhz lik ram düşünüyorum bulamazsamda g.skill z rgb 4x16 takacagım fakat o 2943 mhz o yüzdrn kararsızım
Disk : Samsung 960 PRO 3500mb okuma 2100mb yazma hızı olan 2 tb modelini düşünüyorum
Şimdi destek almak istediğim konuyu bahsedeyim ben AA oyunlardan keyif alan birisiyim ve ultra grafiklerde 4k da oynamak istiyorum eski sistemim yetiyordu aslında bana ama onu kardeşime bırakacağım render yapacagı zamanlar ben rahat kullanamıyorum çünkü bu yeni sistemde ise işlemci hakkında bazı şikayetler var bunlardan birisi eski oyunları stabil şekilde oynatmıyormuş knıght içinde aynısının olmasından korkuyorum acaba bilindikten şaşmasammı diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt