Reklam
destek yine vereyim hatam olur eksik taraf olur destek veririm onda sıkıntı yok adamla konuşmuşuz tamam 12 goruşelim varsa bişi halledelim demişim adam bana tam 2 ay sonra yazmış@SinanOzturk abi satış sonrası destek vereceğini söylemişsen dibine kadar suistimali de oluryerinde olsam işi bittikten sonra destek hizmetini, ücretli istemen
Böylece alıcı kafasına göre değil tam istediği durumlara göre talepte bulunur yani seçici olur. Satıcı ise harcadığı zamanın emeğinin maddi karşılığını alır
![]()
sinan zaten senin herkes dolandırıcı oldugunu biliyor ben bile biliyorum sen caz yapma bence bnm simdi agzımı actırma olaylar cıkar yanidestek yine vereyim hatam olur eksik taraf olur destek veririm onda sıkıntı yok adamla konuşmuşuz tamam 12 goruşelim varsa bişi halledelim demişim adam bana tam 2 ay sonra yazmış
ben zaten editoru 11 ocakta teslim etmişim eksiksiz kendine de sormuşum sıkıntı varmı diye yok çok şükür demiş 12 şubata kadaer da isteklerini yapma konusunda yardımcı olmuşum ama adam ortadan kaybolmuş 2 ay sonra gelmiş caz yapıyor![]()
sen kimsin reis adını sanını söyle de bilelim boş yapma yani varsa bişi çıkarsinan zaten senin herkes dolandırıcı oldugunu biliyor ben bile biliyorum sen caz yapma bence bnm simdi agzımı actırma olaylar cıkar yani![]()
Evet. Yorum tekrar düzeltildi. Rıza olmadan özel konuşmaların paylaşımı yasak.@admin resim atmak ban sebebi değil miydi ? Belki kullanıcının rızası yok..Burada bana zamanında laga luga yapılmıştı geçmişte HANİ KVKK ??
Benim adım Sinan soyadım Öztürk. Bu piyasada adıyla soyadıyla iş yapan tek kişiyim. Anlım açık, başım dik. İsteyen istediği yerden bana ulaşabilir. Admin KVKK nedeniyle görselleri sildiği için tekrar açıklama yapma gereği hissettim.
Öncelikle satın aldığı editor, kendisiyle birlikte tek tek test edilerek teslim edilmiştir. Tüm bölümler çalışır durumda kontrol edilmiş, hatta DB yedeği üzerinden denemeler yapılarak eksiksiz şekilde teslim alınmıştır. Ayrıca ödemeyi işi teslim ettikten sonra aldım. Kendisi parayı en başta göndermek istediğinde ben özellikle “Önce işi bitirelim, sen yaptığım işten memnun ol, ben de içime sinen şekilde teslim edeyim, ödeme sonra olur. Sen de kaçmıyorsun, ben de kaçmıyorum.” diyerek yaklaşımımı açıkça belirttim.
Teslim tarihi ayın 11’idir. Sonrasında da bazı hata ve eksik görülen yerlerde düzenlemeler yapılmıştır. Ancak bahsedildiği gibi “yarım bırakılmış bir proje” durumu söz konusu değildir.
Kendisinin bahsettiği “tabloya sütun ekleme” konusu ise tamamen farklı bir durumdur. Bana yeni sütunlar ekleyeceğini ve bunlara yönelik işlem yapılıp yapılamayacağını sordu. Ben de eklemeleri yaptıktan sonra birlikte bakabileceğimizi söyledim. Ancak bu eklemelerin yapılıp yapılmadığına dair bana hiçbir zaman geri dönüş yapılmadı. Sonrasında gelen tek mesaj, yaklaşık 2 ay sonra atılan “Bir şeylere baktın mı?” mesajı oldu.
Ayrıca “ulaşılamıyor” denilen süreçle ilgili konuşma kayıtları da ortada. Kendisiyle en son 12 Şubat gecesi görüştük. Gece 12-1 gibi bağlanacağımı söyledim, kendisi de “tamam” dedi. Ancak o gece kendisinden ne bir dönüş geldi ne de gelemeyeceğine dair bir mesaj aldım. Sonraki yazışma ise yaklaşık 2 ay sonra, 5 Mart tarihinde gerçekleşti.
Discord konusunda da durum aynı şekilde ortada. Discord adresimi biliyor. Beni tanıyan herkes bilir; bilgisayarımı kapatan biri değilimdir, Discord’um 24 saat açıktır. Bilgisayar başında olmasam bile sonrasında mutlaka dönüş yaparım. Buna rağmen kendisi, forumda yazdığı gibi Discord üzerinden bana ulaşmaya çalışmamıştır. Zaten Discord’daki son konuşmamız 11 Ocak tarihindedir.
Bugüne kadar bu forum dahil yaklaşık 50’ye yakın kişiyle ticaret yaptım. Şu ana kadar hiçbirini mağdur etmedim. Elimden gelen bir konu olduğunda her zaman yardımcı oldum, olmaya da devam edeceğim.
Piyasaya bak ne hale geldi@SinanO
@SinanOzturk Önce Dc Yazdım Cvp vermedin Bakmiyorsun Niye Ayip Ediyorsun Artık Seni Bıraktım...
Tek Kisi Sen Dehgilsin Benimde iSimim Herseyim BelliBenim adım Sinan soyadım Öztürk. Bu piyasada adıyla soyadıyla iş yapan tek kişiyim. Anlım açık, başım dik. İsteyen istediği yerden bana ulaşabilir. Admin KVKK nedeniyle görselleri sildiği için tekrar açıklama yapma gereği hissettim.
Öncelikle satın aldığı editor, kendisiyle birlikte tek tek test edilerek teslim edilmiştir. Tüm bölümler çalışır durumda kontrol edilmiş, hatta DB yedeği üzerinden denemeler yapılarak eksiksiz şekilde teslim alınmıştır. Ayrıca ödemeyi işi teslim ettikten sonra aldım. Kendisi parayı en başta göndermek istediğinde ben özellikle “Önce işi bitirelim, sen yaptığım işten memnun ol, ben de içime sinen şekilde teslim edeyim, ödeme sonra olur. Sen de kaçmıyorsun, ben de kaçmıyorum.” diyerek yaklaşımımı açıkça belirttim.
Teslim tarihi ayın 11’idir. Sonrasında da bazı hata ve eksik görülen yerlerde düzenlemeler yapılmıştır. Ancak bahsedildiği gibi “yarım bırakılmış bir proje” durumu söz konusu değildir.
Kendisinin bahsettiği “tabloya sütun ekleme” konusu ise tamamen farklı bir durumdur. Bana yeni sütunlar ekleyeceğini ve bunlara yönelik işlem yapılıp yapılamayacağını sordu. Ben de eklemeleri yaptıktan sonra birlikte bakabileceğimizi söyledim. Ancak bu eklemelerin yapılıp yapılmadığına dair bana hiçbir zaman geri dönüş yapılmadı. Sonrasında gelen tek mesaj, yaklaşık 2 ay sonra atılan “Bir şeylere baktın mı?” mesajı oldu.
Ayrıca “ulaşılamıyor” denilen süreçle ilgili konuşma kayıtları da ortada. Kendisiyle en son 12 Şubat gecesi görüştük. Gece 12-1 gibi bağlanacağımı söyledim, kendisi de “tamam” dedi. Ancak o gece kendisinden ne bir dönüş geldi ne de gelemeyeceğine dair bir mesaj aldım. Sonraki yazışma ise yaklaşık 2 ay sonra, 5 Mart tarihinde gerçekleşti.
Discord konusunda da durum aynı şekilde ortada. Discord adresimi biliyor. Beni tanıyan herkes bilir; bilgisayarımı kapatan biri değilimdir, Discord’um 24 saat açıktır. Bilgisayar başında olmasam bile sonrasında mutlaka dönüş yaparım. Buna rağmen kendisi, forumda yazdığı gibi Discord üzerinden bana ulaşmaya çalışmamıştır. Zaten Discord’daki son konuşmamız 11 Ocak tarihindedir.
Bugüne kadar bu forum dahil yaklaşık 50’ye yakın kişiyle ticaret yaptım. Şu ana kadar hiçbirini mağdur etmedim. Elimden gelen bir konu olduğunda her zaman yardımcı oldum, olmaya da devam edeceğim.
Evet Dogru eski ben suc var Sinan Konustum problem yok düzetme bitti simdi yok Hic Ama Sinan cvp vermedin iste.Piyasaya bak ne hale geldi
Sen sinandan aldığın ücretsiz dosyayı bana satmaya çalışmadın mı?
Editörün resimlerini atıp kanka yeni yapıyorum ne kader verirsin demedin mi
Sinan kanıtları ile konu açsa kesin ban yemiştin ha, hiç güleceğim yoktu
Adın by soyadın ayhan mı anlayamadım tam olarakTek Kisi Sen Dehgilsin![]()