Reklam
Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederizPiyasada daha iyisini bulamayacağınız Fire Drake versiyondur.
Cleaver Görevine kadar düşünülmesi bu işin ne titizlikle yapıldığını gösteriyor aslında.
Hayırlı satışlar dilerim
Güzel yorumunuz ve düşünceniz için çok teşekkürlerGerçekten baya emek harcanıp güzel yerlere getirilmiş files dosyaları, ayrıca sorunsuz quest sistemine sahip.. Eski 1453 ruhunu özleyenler kaçırmasınİnşallah emeklerinin karşılığını alırsın, bol satışlar dilerim
![]()
Teşekkür ederizİş ortaklığınızı tebrik ederim. Gnysoft her versiyonda kendi farkını ve kalitesini her zaman kanıtlamıştır. Yolunuz açık olsun. Başarılar dilerim
Güzel yorumunuz için teşekkürler1453 versiyon da piyasada bulunabilecek en iyi dosysalar diyebilirim.emeğinize sağlık .Hayırlı satışlar
Elimizden geldiğince orjinale yakın yapmaya çalıştıkorjinal fire drake görmek isElimi
Konunun en altına Client link eklendiTest client olacak mı?
Konunun en altına Client link eklendi![]()
Setup lisanslı olmadığı için virüs olarak görüyor. Rahatlıkla kurabilirsiniz.Kurulum dosyasında virüs bulunuyor.
Setup lisanslı olmadığı için virüs olarak görüyor. Rahatlıkla kurabilirsiniz.
Ben teşekkür ederimClient içerisinde 3-4 adet virüs tespit edilip silinmiş görünüyor. Bu nedenle güvenemedim. Özellikle trojan türü zararlı yazılımlar dikkat çekiyor. Tam emin olamadığım için dosyayı sildim. Yorumunuz için teşekkür ederim.