Reklam
Acs var elimde ve böyle yorum istemediğimi söyledim eğer verecek düzgün bir tavsiyeniz yoksa yorum yapmayın lütfenAcs yoksa ugrasma kral
Arkadaş sana insan gibi sormuş kardeş acs siz olmuyor yani sonuctaAcs var elimde ve böyle yorum istemediğimi söyledim eğer verecek düzgün bir tavsiyeniz yoksa yorum yapmayın lütfen
Ne gibi bir yorum bekliyorsun istiraptan aktar kardeşim millet sana hayrına eklemez parayla yaptır ve böyle laflar kullanacaksan kullanmaAcs var elimde ve böyle yorum istemediğimi söyledim eğer verecek düzgün bir tavsiyeniz yoksa yorum yapmayın lütfen
arkadaş ters konuşuyor acs siz olmaz diyorum düzgün bir tavsiyeniz yokmu diyor eklemeyi biliyorsan bütün dosyalarda var bu collectionrace sistemi yani ne gibi bir tavsiye collectionrace leri bir srcden alıp kendi projesine aktaracak yaniniye öyle diyorsun bi beklentisi olmadan paylaşan insanlar var
Şu basit cevabı vermek zor değildi.Teşekkür ederimKodlama biliyorsan sıfırdan bir sistem yazabilirsin. Şayet yapamam diyorsan, cr event olan bir src den aktarabilirsin. Kısacası bu kadar.
ters cevap verdiğin taktirde her zaman böyle cevaplar alırsın kardeşimŞu basit cevabı vermek zor değildi.Teşekkür ederim
Ters cevap vermiyorum ben ilk konuyu açarken söyledim uğraşma gibi tavsiyeler istemedim , şu src de mevcut şöyle kopyalar kendininkine ekleyebilirsin demek zor değil diye düşünüyorumters cevap verdiğin taktirde her zaman böyle cevaplar alırsın kardeşim![]()