Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM server acmak için nerden baslanmalı

prookie

KY Üye
merhaba hiç bilgim yok bu işe girmek isityorum ilk nerden başlamalıyım veya hangi programları ögrenmelıyım sql visiul basic ?

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
Önceliğiniz MSSQL(Veritabanı), Lua(görev) ve TBL(Client) ilişkisini kavramaya çalışmak olmalı hocam.
Bu bölümlerin kullanımı ve içeriği ile ilgili çalışabilirsiniz.

prookie

KY Üye
Önceliğiniz MSSQL(Veritabanı), Lua(görev) ve TBL(Client) ilişkisini kavramaya çalışmak olmalı hocam.
mssql dedıgınız SQL dogrumu anladım hocam luayı ılk defa sızden duydum hazır filesları kullanıp hıcbırsey bılmeden gırmek ıstemedım

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
hocam paran yada bilgin yoksa bulasma bir yerden sonra parada kurtarmaz zaten

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
bu zaten en temel kısmı bu işin

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
hocam birincisi yazılımmı ögrenmek istiyorsun yoksa kısayoldan server acim zaten piyasada ***** cok 200 kisi sokar 50-100 bin cukkalarımmı düsünüyorsun 2 si ayrı şey. yazılım ögrenmekse amaç udemy bionluk gibi yerlerden egitim alabilirsin. ha yok server acim milleti s... bi ben kaldım zaten diyorsanda en az bi 100 binin olması lazım cebinde. yoksa harcanırsın

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
bu eleştiriyide niye yaptim önüne gelen server acar oldu işi bilende bilmeyende parası olanda olmayanda hepiniz server acarsanız bu serverlarda oynucak olanlar kimler ?

prookie

KY Üye
bu eleştiriyide niye yaptim önüne gelen server acar oldu işi bilende bilmeyende parası olanda olmayanda hepiniz server acarsanız bu serverlarda oynucak olanlar kimler ?
zaten amac bunlara meydan okumak hocam ben vurkac degıl tam tersi aksam işten geldıgı zaman oyuncu gelsın pksı atsın 2-3 sc yatıp uyusun nıyetındeyım kendımde oynıyacagım için

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
Hayırlısı hocam paran varsa dusunebilirsin yoksa uğraşma kimseyide ugrastirma

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt