Reklam
ücreti ile mi yardımcı olacaktı hocam ?Merhaba Sayin Ko Yardım Ailesi Bu İşlere Girmek Öğrenmek İstedik Sanal Ortamdan Bu İşleri Yapabileceğini Söyleyen Birisiyle Tanıştık Adı DeafSezo
Kendisine bu oyunu kurmayı Ve Yardımcı Olmasını Rica ettik Bize Vps ddos ve internet sitesine kadar aldırdı Türlü bahanelerle 45 gün bizi yarın yarın diye Oyaladı dalga Geçer Gibi Cevaplar Verdi Bizi Oyundan Soğuttu Demem O ki Lütfen Bu İşleri Bilgili Güvenilir İnsanlarla Yapın Teşekkürler
Evetücreti ile mi yardımcı olacaktı hocam ?
İnsanları kandırma sezerOku Bak Kardesim
sen bana hergün mesaj yapıyorsun yoruldum bıktı ya Kardesimİnsanları kandırma sezer
SezerDuka Beyefendi biridir aslında ama Yapiyor malesef böyle şeylerİnsanları kandırma sezer
Dostum adamın parasını iade edersin istediğin gibi bırakabilirsin sorun yok ama adamın parasını alıp işini yapmamak nedirsen bana hergün mesaj yapıyorsun yoruldum bıktı ya Kardesim
adam kutay para verdim sorun yok Kardes.yıllar önce dedim kimse babasının
Dostum adamın parasını iade edersin istediğin gibi bırakabilirsin sorun yok ama adamın parasını alıp işini yapmamak nedir
evet aynen insanlar iyi Seviyorum Sorun yok Kardesimpara iadesi yapıldıysa konu kapanmıştır. Kutay aldınmı iadeni bidahada iş yapacağın insanları iyi araştır kardeşim