Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SATIŞ [SATILIK] XoreSoft v2383 Gelişmiş Source | GameServer, Anti-Cheat & Launcher Source | Full + Full Hazır Altyapı

KY Kıdemli Üye
Web
xoresoft.com
Arkadaşlar herkese merhaba,

Öncelikle belirtmek isterim; dosya sadece ve sadece 1 kişiye satılacaktır. Birden fazla kişiye satış gibi bir durum kesinlikle olmayacaktır.

Uzun süredir bu sektörün içerisindeyim ve kendi gözümde 2383 altyapısında piyasadaki en iyi dosyalardan biri olan XoreSoft source dosyalarını satışa çıkarmış bulunuyorum.

Açıkçası gönlüm satmaktan yana değildi. Bu proje üzerinde ciddi emek, zaman ve para harcandı. Fakat artık oyuncu kitlesiyle uğraşmak istemediğim için bu kararı aldım.

Dosyalar full + full, hazır ve oturmuş dosyalardır. Sistemi alıp aylarca eksik kapatmaya veya temel özelliklerle uğraşmaya gerek kalmayacak seviyededir.

Dosyada bulunan tüm sistem ve özellikleri aşağıdaki adresten detaylı şekilde inceleyebilirsiniz:

Bu altyapı geçmişte 3.000+ anlık oyuncu sayısını görmüş, yüksek oyuncu kapasitesinde kullanılmış bir dosyadır.

Alan kişinin gerçekten azmi varsa, reklam ve oyuncu yönetimi konusunda işi biliyorsa, benim düşünceme göre 2 sunucuda kendisini amorti edebilecek seviyede bir projedir.

Tekrar belirtiyorum; satış yalnızca 1 kişiye yapılacaktır.
Ciddi şekilde ilgilenen kişiler özelden iletişime geçebilir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

adresinden indirirek aktif olan myko sunucumuza göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
Web
atlaspvp.online
s.a. fiyat nedir kanka PM den yazdım

Üst Alt